17 de des. 2008

LES FOTOS DE LA SÒNIA!







La Sònia ens envia les fotos d'aquests cadellets i aquest missatge:
"Aquí t´envio les fotos dels peques, són uns trastos i no paren quiets, la feinada ha sigut meua a treure'ls-hi les fotos, però què hi farem ja se sap, són petits. El Kiuko cada vegada es fa més llarg, es molt simpátic i mimós i la Loni s'assembla cada cop més a la Nina i també es molt dolça. Tots dos donen la poteta! Salutacions i bon Nadal a tots els peluts i a tots els qui els cuideu."

4 comentaris:

Anònim ha dit...

que be quina monada, aquesta familia es tot un exemple i estan molt concienciats en el tema dels nostres peluts, moltesss gracies per pensar en ells!!!!

Anònim ha dit...

són guapissims no es perque siguin meus, pero es que ho son, son tant empalagossos que quan anem a donar un tomet s´atanÇen a tothom, i a mi no cal dir-ho sembla que sapiguin l´hora de dinar perque apart del pinso els hi dono les sobretes de menjar i ja m´esperen remenant la cueta.

Anònim ha dit...

sonia, ja deus de saver que el amo de la nina, ni s'ha presentat a responsabilitzarse del animal ni molt menys, et fem saver que els rural l'acusaran, i la multa administrativa es de 500€ a 20000€. despres la protectora fara una denuncia als mossos, per maltractament i abandonament, que lo mes segur anira per el penal.

Anònim ha dit...

hola lydia doncs, penso que el millor es que li possin la multa més gorda i si me necesites ya ho saps, si hem d´anar a judici si va, tot per la nina,jo de l´ajuntament passo,i més cuan hem diuen que desde l´estiu passat que volta per aquí i tothom de braÇos creuats.