8 de des. 2008

ENTRADES...més abandonaments






-MORET és un gos de mida petita molt carinyos encara que al principi si no et coneix té una mica de por i nerviosisme. Té un anyet de vida i la veritat és que li agrada portar la batuta amb els demés, està fet un xulo!
Estava abandonat per ALCOLETGE fins que unes voluntàries el van recollir.

-PODENQUET és un mascle d’uns dos anys de vida abandonat a un poble (què estrany, no?) exactament a BARBENS. Ara ja gaudeix de les nostres instal·lacions i no s’ha de preocupar de si serà trepitjat al creuar el carrer.

-Com podeu veure, els nostres cors estan plens de tristesa ja que cada dia es repeteix la mateixa història tan penosa i dramàtica. Què han fet ells per a que els humans els abandonin? Per què hi ha gent sense escrúpols?
MAI entendrem com algú pot abandonar a un ésser tan sensible sense cap remordiment...si nosaltres només en pensar-ho ja plorem de pena i se’ns encongeix el cor.
Doncs el pastor alemany de les fotografies va ser abandonat per Alcoletge. És un mascle adult, sense xip i encara que esperem trobar la seva família creiem que ha estat abandonat. Només cal veure les imatges per saber que és un tros de pa però nosaltres us ho corroborem: ÉS UN BONIFACI!