26 de des. 2008

AJUDA PER AQUESTS PETITS




Per desgràcia aquests dos gossets han tingut que entrar avui a la protectora. La gosseta de color marró es diu LINDA, té un any, és femella i li encanta jugar. L’altre és un Yorkshire Terrier de 12 anys, mascle i molt bo.
A causa de la temperatura tan baixa que fa ens hem vist obligats a rehabilitar una part de la caseta de fusta on guardàvem el pinso per tal d’acomodar-hi els més vellets. Durant el dia estan resguardats i surten a passejar regularment i per la nit dormen entre mantes i amb la calentor d’un calefactor per evitar que passin fred. Per això, el pinso el deixem fora perquè preferim que ells estiguin resguardats però intentarem solucionar aquesta mesura el dissabte.
Sabem que és difícil trobar casa d’acollida o adoptant per un gosset de 12 anys però si pots ell us està esperant a la protectora.
Aquests gossets han tingut que entrar a la protectora ja que al seu amo l’han fet fora de casa i no ha trobat on deixar-los. A més a més, encara té un Yorkshire de 14 anys que si no soluciona el seu problema personal el dia 13 de gener també haurà d’entrar a la protectora.
QUINA PENA QUE ELS HUMANS SIGUIN TAN INHUMANS!

1 comentari:

Texas ha dit...

Vaja! Quina època de fer fora aquest senyor de casa i, en consequència, els seus gossets.
Confiem que aviat trobin una nova llar, tots ells!
FELIÇ NADAL, tot i les circumstàncies!