17 de des. 2008

L'AJUNTAMENT D'ALMENAR NO FA RES PER AJUDAR AQUEST GOS ABANDONAT!!

Denunciem l'Ajuntament d'Almenar per no fer res per aquest gos abandonat.

A veure si es posen les piles i fan el que tenen que fer: ocupar-se d'ell!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

JA JA JA, ME MUERO DE LA RISA QUE EL AYUNTAMIENTO HAGA ALGO PARA AYUDAR A NUESTROS ANIMALES. ELLOS PREDICAN MUCHO, Y HACEN POCO¡¡¡ SON LOS PRIMEROS QUE SE LO PASAN TODO POR EL FORRO. SON UNA VERGUENZA¡¡

Anònim ha dit...

indignant...men he trovat 3 mes pel poble pero no he pogut fer fotos perque justament creuaven quasi pel davant meu a la carretera... AJUNTAMENTS ACTUEU JA!!!! Pateixo moltissim pels pobles perque en veig molts a cada un, la gent passa impasibles davant d'ells, un dia a Almacelles vaig veure com un cadellet jove portava una pilota desunflada a la boca i li donava a una senyora que passava per jugar, la dona ni sinmutava!! un gos abandonat, malnutrit, mort de fred i encara te anima per jugar amb el maleit esser huma egoista, allo era admirable. Per cert porto dies darrere aquest gos, espero puguerlo recollir aviat pero mai esta al mateix lloc.

Anònim ha dit...

deplorable, a aquets ajuntaments es tendrien que denuncia per el penal, per no cumplir la llei, i despres volen que els demes la cumpleixin, quina ironia, ara cobrar els impostos als ciudadans, aixo si, son els primers, pero dins dels impostos ja la part que pertoque als animals, que lo mes segur va a la buxaca d'algu....per justicia os posaria.

Anònim ha dit...

a bell-lloc ni s´inmuten dels gossos avui perque no duia la camara a damunt pero n´he vist 3 gossos menjant de les basures del mercat,i per més inri aquest fi de setmana fan el campionat de catalunya de mushing i canicross,...no tinc més paraules...

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

pues golmes va del mateix plan!!!a mi me fa por fins hi tot informar de que hi ha ta gos abandonat a tal puesto, ves a sapigue que faran amb el pobre gos!!!