18 de des. 2008

PODENC ATROPELLAT A ALFÉS!




Aquest pobre podenquet, estava tirat a la carretera.
Es veu que algun cotxe el va xafar, té les dues potes de davant fracturades. Aquesta nit l'han operat, perquè patia molt dolor, era una operació una mica complicada, però ell és jove i creiem que ho superarà.
L'Ajuntament d'Alfes ha telefonat tant a la protectora del Segrià, com a la nostra, totes dues tenim el mateix veterinari així que hem decidit tirar endavant l'operació, l'hospital Veterinari 24 horas del Joc de la Bola, esperem que demà l'alcaldesa respongui.
El gos porta xip i és de tarragona, de moment ningú ha respost al telèfon. Si finalment, ningú contestés les trucades o la resposta fos negativa, les dues protectores farem una denúncia per abandonament. No obstant això, esperem que no hàgim de fer aquest pas.
US MANTINDREM INFORMATS!

2 comentaris:

Texas ha dit...

Desitjo que aquesta preciositat tiri endavant. Després de tant sofriiment, es mereix trobar la felicitat amb una familia que pugui cuidar-lo com es mereix. Enhorabona noies, sou fantàstiques!

Anònim ha dit...

quina llástima que aquet pobret pelut tant maco hagi marchat d´aquet món, l´han operat de les potes i tot pero amb la seu devilitat i la atrocitat de que va ser atropellat, tot y el gran esforÇ que han fet per ell, no s´hen ha sortit li mano un peto allá on estigui l´alfi.