1 de des. 2008

GREENPEACE VOL SALVAR L'AMAZÒNIA, AJUDA'LS!


En les properes setmanas, el Congrés Brasiler, influït per les companyias agrícoles i agroenergètiques, votará una llei per modificar el Codi Forestal i reducir el porcentatge de protecció (Reserva Legal) de l'Amazònia. Actualment la Reserva Legal d'una propietat privada representa el 80%, el 20 restant queda com a àrea a explotar.
Amb la nova normativa, la Reserva Legal quedaria en un 50%, deixant un 50% como a àrea que pot ser talada i per tant, permetria que es fessin plantacions amb espècies introduïdes d'un alt impacte ambiental, com l'eucaliptus o la palma oliera.
En els darrer 40 anys s'ha destruït un àrea tan grossa com França!!!
Així que, malauradament en comptes d'augmentar la protecció al mediambient i prendre mesures per frenar la desforestació, el Congrés Brasiler dóna l'esquena a l'Amazònia.
UNEIX-TE A GREENPEACE EN LA DEFENSA DELS BOSCOS PRIMARIS I DIGUES AL CONGRÉS BRASILER QUE VOTI NO A QUEST PROJECTE DE LLEI.
http://www.meiaamazonianao.org.br/eng/

Cal posar el nom complert (camp full name), el DNI o equivalent (camp id) i l'adreça de correo electrònico (camp Email). Finalment, prem el botó verd que posa Send.