16 de març 2009

UN GRAN EQUIP

Aquesta parelleta italiana han començat fa poc a la prote. Són molt melosos i aprenen molt ràpid a treballar ja que en una protectora es fa de tot: des de passejar, donar de menjar, netejar, jugar...
De moment no tenim problemes lingüístics ja que l'italià és molt semblant al català i la veritat és que amb els animals amb una mirada n'hi ha prou per saber què volen!
L'Anna i l'Àngels, filla i mare, mai s'obliden de pujar a la protectora els caps de setmana! Tenen molta energia i treballen de valent per veure la protectora tan bé com es mereix. sempre tenen un moment pels peluts i els hi encanta fer passejos, sobretot amb el Cabezón, el seu mimat!



La Lourdes i la Pilar són dos voluntàries de la Granja d'Escarp que ajuden als peludets juntament amb el marit i la filla de la Lourdes.
La Pilar és la voluntària amb més experiència i li encanta cuidar als més petits ja que té molta paciència. Ens encanta veure-la amb ells ja que és tan tranquila i dolça que tots els gossos se l'estimen molt.
La Lourdes juntament amb la Míriam fan feina com formiguetes sense parar mentre el seu marit passeja a la Blanqueta. Ella sí és una gran dona treballadora ja que porta la casa, la botiga i la prote.

GRÀCIES A TOTS!