20 de març 2009

TOTS ELS ANIMALS TENEN SENTIMENTS!

Des d'aquí us animem a tots a que us uniu al dia internacional sense carn. El seu objectiu és ajudar a les persones a involucrar-se en una dieta LLIURE DE CRUELTAT I SENSE VIOLÈNCIA. El propósit és expossar a la gent els beneficis d'una dieta vegetal mentre es promouen alternatives a la carn i els derivats de la llet.
El Dia Sense Carn es celebra des de 1985 i s'ha convertit en la major campanya educativa en relació a les conseqüències d'una dieta basada en la carn.
La associació "AnimaNaturalis" d'Espanya ha organitzat una sèrie d'activitats per promocionar la vitalitat i l'alegria d'un estil de vida sense carn. Per un dia, es vol festejar i portar un missatge positiu a la societat per demanar que al llarg del Dia Sense Carn es pensi i es raoni abans de menjar.
Podreu trobar més informació sobre la dieta lliure de crueltat i les diferents festes i activitats que es faran aquest cap de setmana en ciutats com Barcelona i Mallorca en aquesta pàgina web:
WWW.DIASINCARNE.COM

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes vegades em poso a pensar el dia que vaig deixar de menjar carn i,la veritat, no ho recordo però, dia a dia estic més contenta d'haver-ho fet. Sóc feliç menjant la resta d'aliments que hi ha al món mundial.
D'altra banda us aconsello fer-ho be, és a dir, controlant allò que mengeu per tal de no tenir mancances a nivell de proteïnes i altres coses.