27 de març 2009

EL MÉS PETIT DELS NOSTRES COL·LABORADORS!!!


Aquest minyó és el Toni, va néixer l'11 de març, i és el voluntari i col·laborador més petit de la prote. Ja quan estava a la panxa de la seva mare, va participar en el rescat de dos gossos i la inspirava quan feia alguna coseta al blog.
Ara viu feliç amb els seus papis i la Taca. Tot i que els primers dies la Taca se sentia una mica estranya i no s'atrevia a atansar-se al Toni, a poc a poc va agafant confiança i ja li fa petonets i li intenta treure puces dels peus!
És l'inici d'una gran amistat!!

1 comentari:

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

no entenc per que els abandonos cuan arrba un bebe, (tots diuen que tenen celos, que no s'adapten al bebe) pero com es que amb gent animalista quete bebes no succeeix aixo, vec que la gent que estima als animals te ganes de fer les coses be, per aixo mai hi ha problemes i sempre hi ha prioritats, com jo cuan vaig Arribar del hospital, vaig prohibir tota visita, era un dia per nosaltres i els tres gossets de casa, i tot genial, com podeu veure les fotos de mes aball, TONI MOLTES FELICITATS, NO SAPS EL AMIC QUE T'ESPERA, EL MILLOR JUGUET DE LA TEVA VIDA I EL MILLOR PROFESOR!!! EL TEU SUPER GOSSET PRECIOS,ANABEL