16 de març 2009

BUSQUEM ELS SEUS PROPIETARIS





Aquesta gosseta trobada perduda o abandonada va aparèixer en una torre desnutrida amb quatre cadells. Es veu que de la gana que tenia va saltar a una torre on tenien gallines per menjar.
Ara està a la protectora i com que porta xip esperarem a trobar els seus propietaris o a realitzar una denúncia per abandonament.
Si podeu aportar qualsevol informació sobre aquesta gosseta i els seus petits fiqueu-vos en contacte amb la protectora.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

MADRE MIA, CADA VEZ MAS Y MAS ABANDONOS... PORQUÉ LA GENTE NO SE CONCIENCIA DE ESTERILIZAR A SU MASCOTA. CON UNA SIMPLE ESTERILIZACIÓN CUANTO SUFRIMIENTO Y ABANDONOS EVITARIAMOS.

ES INCREIBLE¡¡

ANA.

Anònim ha dit...

ja s'ha trovat el amo, es el de les carnisseries carne, feie uns 5 mesos que l'havia perdut i no la trovaba, la gosseta s'ha posat super contenta de haver retrovat el seu antic amo, ah.. mes a mes s'endut els cadellets que quedaven menys un que el tenim ingressat al veterinari perque te problemes de motrocitat. estem molt contents

Anònim ha dit...

a la petiteta que te problemes de motrocitat, ja ha tornat, del veterinari, i ara ja camina millor, a tingut moltissima sort, perque primerament ens pensavem que ere degut d'algun cotxe, i no ha segut aixi, ara ja camina pero la gran sort, es que una amiga de la joana, la adoptat, la proxima setmana tindrem les fotos de com evolucione. moltissimes gracies