3 de març 2009

EL PELUT TORNA DE LA PERRUQUERIA!


Aquest és el PELUT, el gosset que van abandonar l'altre dia.
Encara busquem la persona que el va deixar lligat a la porta de la nostra protectora!
Com podeu veure a la foto el perruquer de l'hospital veterinari 24 hores l'ha deixat molt guapo!
Té la pell una mica encetada per culpa dels nusos que portava.
El Pelut té molt bon caràcter, encara no l'hem sentit bordar!
ESPEREM QUE AQUEST PETIT PELUT TROBI UNA CASA AVIAT!

3 comentaris:

Albeta! ha dit...

Lydia la meva memoria me fa sentir impotent, m'estic moltes estones al dia miran la foto per recordar on l'he pogut veure tan sovint!!! Tracte de tu a tu no l'he tingut, pero akest noi i jo hem fet alguna cosa comuna constantment al llarg dels anys i no aconsegueixo recordar!!! Sé qui és!!! El que no sé es, el seu nom (pk mai ma importat i ara... nomes m'agradaria veurem les cares amb ell per...) pfff.. nose... que es el que he de fer en cas que el torni a veure???
Alba

Anònim ha dit...

Alba potser quan menys t'ho esperis et ve un flaix i te'n recordes de qui és!
Jo et recomano que vagis pels llocs habituals teus, potser te'l trobes, o recordes... I si el tornes a veure, intenta saber qui és pero NO et donis a conèixer.
Espero que hi hagi sort. Per cert, com està el Brack? Fa una eternitat que no sé d'ell encara que cada cop que entro a la protectora el recordo.

Albeta! ha dit...

El Brack??? PFUAAA! fliparies!!! Està fet un homenot! Ara se li nota més la musculatura, i s'ha fet mestre de l'altre nou ke tenim (el galgo), en fí, s'ajunten els dos i no hi ha ki els pari... Es un terremoto com sempre!! creume k li intento fer fotos, pero no surt en cap! ara cuan faci bó tel pujarem! AH! ahir vaig pelar akella melena tan i tan llarga k tenia el willy i esta guapisisisisisimmmm!!! Bueno... Sempre ho ha estat.

Lydia encara no necessiteu el camió k us vaig dir?

Desitjo tenir sort en akest tema, a ver si apareix el xicot d'una vegada!!! (La llei de murphi no deixa veure el seu paradero)
Me'n Alegro moltisim de veure a l'Anna al Blog!!!
Molts Petonets!!!