2 de febr. 2009

Visitem els nostres peluts!

Ens emociona tant veure els nostres amics després de ser adoptats que no hi ha paraules suficients per explicar-ho. No és només alegria, satisfacció i plenitud, és quelcom més profund que només et pot donar la mirada d'un animal que ara és feliç i temps enrera l'havies tingut tu en braços demanant al destí que l'ajudés a tirar endavant després de ser abandonat.

Els protagonistes d'avui són:

La LOLA, gosseta adoptada fa dos anys per la família de l'Elisa Fontova. A la Lola la van abandonar embarassada i els seus petits van morir... nosaltres vam lluitar per ella tot i més però tenia una tristor tan profunda que només amb l'adopció i l'amor de l'Elisa ha pogut superar.


La PELUDA va ser adoptada a Torrefarrera fa quatre mesos. A ella la van tirar quan tot just era un cadellet per la porta de la protectora. Quan la vam trobar encara olorava a colònia i va començar a desconfiar una mica de les persones. La seva família (la Peluda gaudeix de la companyia de tres nens que l'adoren) ens explica que es va adaptar molt bé encara que amb la gent que no coneix es mostra desconfiada. Més endavant ens enviaran les fotos de "la Marquesa" com ells l'anomenen de lo bé que està a la neu, amb els nens...

El GOLFO està d'acollida a casa de la Maria ja que és molt vellet i petit de mida. Ens conta que és un encant i que només vol carinyitos. El pobre Golfo té una úlcera, problemes de pell i de boca però gràcies a la Maria cada dia està millor, casi irreconeixible!

1 comentari:

Awaken ha dit...

Lyidia, Patricia guapes, podeu afegir el meu nou blog al vostres??

petonets i gràcies

Àngels de Reus


NO ME ABANDONES CUIDAME