8 de febr. 2009

LA TASCA CONTINUA









"A poc a poc i sense pausa", aquest és el nostre eslògan. Tots aportem el nostre granet de sorra per a que la clínica estigui aviat acabada i els nostres peludets puguin gaudir de les millors instal·lacions!

Sabeu que la clínica ja gaudeix de tot tipus de medicaments i utensilis gràcies a la Isabel? Ah, i el terra de parket ja està del tot instal·lat, com les gàbies i casetes que entre tots hem comprat ja comencen a estar montades!

Per últim, ensenyar-vos la preciosa i fincional instal·lació elèctrica que ens han fet tant a la caseta de fusta com a les naus del pati de dalt...quan es fa fosc i tot està tan il·luminat sembla un conte de fades.

Ens sentim molt agraïts i contents de la bona voluntat dels voluntaris ja que gràcies a la seva ajuda els peluts cada dia estan més feliços, cuidats, nets, passejats... és una alegria veure la protectora com si fos el carrer Major, uns anant i venint, aquí i allà hi ha algú atenent-los!

Gràcies a tots per pensar en ells i dedicar-los-hi el vostre cap de setmana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

QUIEN DICE QUE LOS SUEÑOS NO SE CUMPLEN? PUES SI QUE SE CUMPLEN CUANDO LOS DESEAS CON EL CORAZÓN¡¡ ES TANTO AMOR EL QUE SENTIMOS POR NUESTROS PELUDOS, QUE SEGUIREMOS SOÑANDO.... ASI QUE ÁNIMOS, QUEDAN MUCHOS QUE SE HARÁN REALIDAD,PARA QUE ELLOS DISFRUTEN DEL PARAISO QUE SE MERECEN Y QUE OTROS NO LES HAN SABIDO DAR. NOSOTROS NO DESCANSAREMOS HASTA CONSEGUIRLO¡¡
OS QUIERO MUCHISIMOOOOOOOOOOOOOOOOO

Anònim ha dit...

buffffff



kina feinada q debeu de tinfre!!!!!!!



la veritat es q teniu mol de merit!

Anònim ha dit...

No se si tenemos merito o no ahora lo que si sabemos que todo lo que hacemos es por su bien y que puedan estar lo mas bien cuidados y alegres dentro de la crueldad que han padecido de los humanos.
Doy las gracias a todos los que nos estais ayudando y poniendo vuestro grano de arena para hacer realidad nuestro sueño que tambien es vuestro.
Jordi