10 de febr. 2009

FELICITATS!

Ahir nou de febrer va fer un any que el blog de la nostra protectora va començar. En aquest temps han passat moltes coses, bones i dolentes, però ens quedarem amb les bones ja que de les dolentes ja n'hem après.
Tenim ganes de celebrar junts molts aniversaris més sempre amb la mateixa il·lusió i veient com dia a dia la protectora compleix un somni i no cesa en la lluita cap al benestar dels animals.
També aprofitem per donar les gràcies a la Patrícia, qui des del primer moment tingué s'involucrà en un blog que tan ha ajudat a la protectora i a la Lydia, que de les 24 hores que té el dia 20 se les passa treballant per la protectora.
Tampoc pot faltar donar-vos les gràcies a tots vosaltres que a través de les notícies us heu interessat pels peludets. Sense vosaltres no tindria sentit ja que l'objectiu d'aquest blog és parlar per ells i mostrar la seva realitat.
Gràcies i per molts anys més!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

al febrer tambe fa un any que soc a la prote i hi vull continuar sent fins que no hem quedi aler per dedicarls-hi als nostres peluts! us estimo molt a tots/es peluts i no peluts!

Anònim ha dit...

Què bonic l'escrit!! Moltes gràcies!
La veritat és que és un plaer fer el blog! Sobre tot quan veus les visites que portem!
En aquest blog La Laura, la Lydia i jo som com un equip!
FELICITATS A TOTS, PERQUÈ EL BLOG EL FEM ENTRE TOTS NOSALTRES: Els que el consulteu, ens enviueu fotos dels animals adoptats, els qui feu comentaris, els nostres peludets... A TOTS VOSALTRES GRÀCIES!!

Anònim ha dit...

no fa falta dir, que la nostra lliuta no s'acabara mai, fins que no aixi cap animal abandonat, per nosaltres, les videtes que mirem de protegir, es la tasca mes importante que tenim, trevallar en equip, es lo millor, perque entre tots es fa la feina, i la nostra recompensa, es la satisfaccio d'haver obrat parlant el nostres cors. fins que no s'acabin les injusticies, no pararem, i farem lo que fassi falta per denunciar, i be, moltes feliçitats per tots, els del blog, els voluntaris, collaboradors, passetjadors, padrins i socis, entre tots farem i realitzarem aquet paradis que volem per ells, caigui qui caigui. feliçitats a tots. lydia i tambe als nostres peludets....