24 de febr. 2009

Més perfils!








La Helena de la Brúixola ens ha fet aquest escrit tan bonic, explicant les seves experiències en el nostre refugi. Nosaltres estem molt contents i satisfets de la companyia del Ramon que tant s'estima la Brisa, de la Sandreta a que li encanta la nostra velleta la Dentetes, ens alegra veure la Brigit acaronant al Junker i a la Helena amb el Indi. Gràcies per venir i formar part de la nostra gran família.

Us deixem amb les paraules de la Helena:


"El Club Social La Brúixola (servei de l’Associació Salut Mental Ponent) és un recurs que ofereix activitats d’oci i lleure a persones afectades de trastorn mental, per tal d’ajudar-les a millorar la seva qualitat de vida i, d’aquesta manera, contribuir a la seva rehabilitació psicosocial. A la Brúixola troben distracció, amistats, suport i això els ajuda a gaudir del seu lleure d’una manera saludable.
Entre les moltes altres activitats que s’hi proposen ara ja fa un any que un petit grup d’usuaris de La Brúixola realitza tasques de voluntariat a la Protectora d’animals de la Lydia Argilés. Estan molt orgullosos de fer-ho, els encanten els animals i la relació que estableixen amb ells els resulta molt terapèutica, així com el sentiment d’utilitat que els genera poder ajudar a la Lydia en tot allò que li convé i, així, tirar endavant la protectora.
Del que més agraïts estan és del tracte que reben cada dimarts al matí, perquè han trobat en la Lydia una gran amiga, acompanyada de 200 amics de quatre potes que els fan sentir més bé que mai!

Moltes gràcies per tot, de veritat!
Petooooooooooons!"

1 comentari:

Anònim ha dit...

que macos que son tots! gracies companys!!! un petoo