28 de febr. 2009

Algú reconeix aquest personatge?
















Aquest “individu” ha estat gravat per les nostre càmeres de seguretat abandonant un gos a la porta de la protectora. Podeu apreciar en l’estat què es troba el gos? El seu cabell és un niu de brutícia i nusos, amb signes d’haver estat maltractat i MOLT mal cuidat. En breu el baixarem al veterinari i la perruqueria així que us anirem informant de la seva evolució. D’altra banda, volem esbrinar qui és aquest “individu” que amb tanta sang freda ha fet això i fem una crida urgent per intentar trobar entre tots el culpable. Així que si el coneixeu, agrairíem la vostra col·laboració ja que el denunciarem per maltractament i abandonament.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Això es de fill de puta! Està clar que s'ha de fer el que sigui per esbrinar qui és i que se li quedi el pel com el del pobre gos que portava lligat! Proposa que la seva foto surti als diaris, i a la tele, per tal que si algú el reconeix ens pugui trucar per donar-nos informació.

Albeta! ha dit...

Hola lydia! tens imatges mes clares d'aquest noi??? el seu perfil me sone molt, pero necessitaria veure la seva cara una mica millor, ah! y enrecordar-me d'on el veig constantment!!!

Anònim ha dit...

No podem conseguir imatges més nítides ja que estan fetes des de la càmera de seguretat... però el que si que estem preparant és un correu amb les fotos per fer difussió.

Anònim ha dit...

albeta, porta un cotxe de color gris platejat clar, no es va poder agafar la matricula, perque el va deixar molt amagat, les imatges no poden ser mes nitides, ara, la setmana que ve, posarem un dispositiu al ordinador, per aconseguir imatges mes pures. pero jo crec, tambe, que el ting vist, i nomes faix que pensar, suposo que entre tots el trovarem, pero si que se, que si ve per aqui, el descubrire. lydia.

Anònim ha dit...

qina pena q aqet fill de samare agi abandonat al pobre peludet, i segur que cuan el porteu a la pelu el deixareu wapixim!

molts anims x a q podeu topar am aqest INDIVIDU i pogeu fer justicia!

Anònim ha dit...

qina pena q aqet fill de samare agi abandonat al pobre peludet, i segur que cuan el porteu a la pelu el deixareu wapixim!

molts anims x a q podeu topar am aqest INDIVIDU i pogeu fer justicia!

Albeta! ha dit...

estimada lydia, he posat en les meves mans lo que pugui fer per trobar akest individu. Desde que vaig tenir coneixement de la noticia que no paro de donar tombs al cap d'on veig akest noi constantment, poder a la facultat, a repas... no ho sé, pero hem sona moltissim!!! Kina rabia gent! miraré de parlar amb uns companys a vere si ens poden ajudar. Estarem al cas!

Anònim ha dit...

aquet mati portarem al peludet a la peluqueria, a veure que hi a sota el pel enganxat i brut. es un bon gos, no diu res, el pobret, jo crec que es vellet. ojala albeta puguis trovar aquet individuo, perque amb les fotos que tenim ja ni ja prou per fer una denuncia de abandonament i maltractament. gracies. lydia

Anònim ha dit...

Doncs jo estic contenta de que l'hagi portat a la protectora, al menys ara aquest peludet podrà tindre una vida digna i al menys no l'ha matat o deixa't morir. Em costa de creure que un noi tant jove pugui tindre aquest mal cor, potser se'l va trobar o el va rescatar d'algún lloc.
Espero que algú el conegui i puguem saber l'història i sobretot espero que aquest gosset sigui molt feliç a partir d'ara i trobi un bon hogar per viure.

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

no es pot perdonar el que ha fet, pero potser se la trobat ell i com es tan dificil que t'accepton un gos la deixat a les portes, jo molts vegades cuido dels gossos a la porta de casa per que mes sento fatal de portarlos a la lydia per que bastant te ja amb tans gossos, a mes a mes sempre que he portat un gos a la protectora he tingut males experiencies i moltes dificultats, alomillor aquest noi ha anat a lo segur, per que tal i com esta el gos si ho hagues fet ell no s'agues dignat a portarlo a una protectora, vamos jo crec aixo... per cert tinc un gos a la porta de casa de tamany petit de color negre si sabeu d'algu que el vulgo informeume al meu blog, ja que me fa po que li paso algo!! gracies a totes i felicitats per la feina que feu, ah petons al pepon

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

per cert he tingut dificultats a les protectores, mai amb la protectora de la lydia tot lo contrari, petons