11 de febr. 2009

NOTÍCIES DE LA LOIS:





"Hola Lydia,
T'envio unes fotos de la Lois. Mireu que gran s'ha fet en poquets mesos. És una trasto, no para mai quieta, la feinada ha sigut meua per treure-li alguna foto..
Per a ella no hi ha crisis, ella treballa tot el dia (ja, ja, ja, ja..).
És la dona de la casa. Li encanta jugar a totes hores. No para mai quieta, no podem veure la tv tranquils, perquè ella es fica al mig amb la seua pilota perquè li llencis. Si amb la pilota no li fas cas, et porta tots els seus trastos, algun d'ells caurá.. jaja. Sinó s'asseu al balcó sota les cadires a mirar com passen els cotxes i allà li passen les hores, de tant en tant li fem un cop d'ull i la veiem dormint però amb les orelles a la guait. Li encanta sortir de passeig per la platja, arrebossar-se per la sorra! És molt alegre i activa.
Diu Fran (el seu papi) que és molt llesta. Que quan li demanes la poteta te la dóna, però quan li demanes l'orella també te dóna la poteta.
Així que estem pensant si les clases que li fem d'aprenentatge li serveixen (jeje..)
Estem molt contents de tenir-la. Ens fa moltíssima companyia.
El que més li agrada es ficar-se en mig de nosaltres i veure la tele. Cada cop que surt un nenet plorant no sabem el perquè però surt disparada cap a la tele i comença a bordar.
Ha estat molt malaltona, fins i tot ha necessitat suero, però és una campiona i ara segueix tan activa com sempre. Ah! I tant vigiladora que no se li escopoleix res !!
Un besito per tots, a cuidar-se !! Us adjunto les fotos."