19 de febr. 2009

Els gossos de raça també s'abandonen...

La malícia incalculable de la gent ha fet que algú es trobés aquests dos cadells en una caixa de cartró davant d'una tintoreria. Els pobrisons són una joia, dos mascles pastors alemanys d'uns 3 mesos i esperem que tinguin molta sort.


Aquesta pastora alemanya s'ha passat dues setmanes davant d'un xalet d'on treia l'aigua i el menjar, i no sabem si està abandonada o perduda.
Com que tampoc porta xip, esperarem uns dies i si ningú la reclama la donarem en adopció amb contracte d'esterilització.
Ella és un bocinet de pa, molt dócil i intel·ligent però esperem que no estigui embarassada ja que és possible que aquesta sigui una causa del seu abandonament.


Aquesta gosseta d'uns quatre mesos aprox. estava abandonada per Lleida. És una bóxer molt maca, bona i carinyosa. Com que no porta xip, si no surt el seu propietari després d'esperar els dies reglamentaris la donarem en adopció.

1 comentari:

Unknown ha dit...

hola, estic interessat en adoptar aquesta gosseta boxer, em podries enviar més informacio tant de la gosseta com de la protectora?
Gràcies

ORIOL Marsal