20 de gen. 2009

COMUNICAT DE LA PROTECTORA:


VOLEM CREAR UN PARADÍS PELS PELUDETS!


Atès tot el que estem portant a terme, aquest any ens espera moltíssima feina, cosa que sense l'ajut dels voluntaris no podríem fer.

Dia a dia hi ha nous voluntaris que volen ajudar els peludets.

Aquest cap de setmana passat, s'han incorporat 4 voluntaris més. Totes les mans són necessàries i tots aquests cors plens d'amor són imprescindibles pels nostres peluts.

Els petits gestos d'estima, com les abraçades que es donen sense esperar res a canvi només amor, és la nostra tasca principal.

Les necessitats dels peluts són primordials, i per això volen crear un paradís on ells puguin tornar a trobar l'afecte, l'estima... i la confiança en l'ésser humà que en un temps passat el va decebre.

PER AIXÒ I PER MOLT MÉS VINE DE VOLUNTARI A LA PROTECTORA, ELLS T'HO AGRAIRAN EN EXCÈS, A CANVI TROBARÀS PAU, AMOR SENSE EXIGÈNCIES I LA SATISFACCIÓ DE COMPARTIR EL TEU TEMPS AMB ALGÚ QUE NO SABRÀ PARAR MAI D'AGRAIR-T'HO.

ENS QUEDEN MOLTES COSES PER FER, I EN TENIM AL CAP MOLTÍSSIMES MÉS, PERÒ NECESSITEM GENT COM TU, QUE NO ES CONFORMI AMB EL MÓN EN QUÈ VIU, QUE SIGUI UNA PERSONA LLUITADORA, AMB ESPERENÇA I OPTIMISTA.

NO ELS FACIS ESPERAR MÉS, VINE JA A LA PROTECTORA!