16 de gen. 2009

UNA HISTÒRIA FORÇA TRISTA!




Per desgràcia, la vida moltes vegades és complica sense que sapiguem com i ens porta moments de tristesa i dolor, ens passen coses que mai haguéssim pensat que serien possibles.
Els guàrdies de seguretat de Gardeny, fa uns anys enrera, es van trobar 2 gossets ,que estaven abandonats. Ells els van acollir, eren un nen i una nena, Lluís i Lluïsa, els van tenir dins del seu recinte (a l'hivern amb una estufeta, però sempre gaudint de llibertat perquè els guàridies vigilaven i tenien cura del recinte).
Aquestes persones van fer inumerables actuacions (altres salvaments d'animals abandonats a Gardeny), com van fer amb el Guerxet, que gràcies a ells va poder salvar la vida (ara ja fa uns anys que aquest gosset està amb la maria jose); o la d'aquells galguets deixats a la bona de déu; o la d'un gosset abandonat, de nom Policia, i tants i tants casos que no acabaríem d'explicar-nos mai.
El Lluís i la Lluïsa van tenir un cadellet i després van esterilitzar la Lluïsa, i vam xipar els gossos en nom de la protectora. Doncs bé, ahir els hi van donar dues hores per marxar del recinte, ja que l'Ajuntament ha prescindit dels serveis d'aquets agents de seguretat. Ells plorant i amb una gran pena, s'han posat en contacte amb nosaltres, perquè no volien de cap manera deixar els gossos a la seva sort i per tant, els han hagut de portar a la prote, on com a mínim estaran segurs.
Feia temps que no veiem unes persones tan afectades, però no per no treballar més sinó per haver de deixar els gossets.
VOLEM AGRAIR DE TOT COR A AQUETES PERSONES, TOT EL QUE HAN FET PELS ANIMALS AL LLARG D'AQUESTS ANYS. PER DESGRÀCIA GENT COM VOSALTRES NO N'ABUNDA! US ESTIMEM!
INTENTAREM TROBAR UNA BONA LLAR PELS GOSSETS!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tant s'estimen aquests dos gossos no se'ls poden emportar a casa...?

Texas ha dit...

Per la narració dels fets, sobretot per l'afectació dels guàrdies, és possible que no els sigui fàcil de quedar-se'ls. Crec que, si els fos possible, ho farien, no et sembla?
Agraïm-los, si més no, la dedicació que han regalat a aquests gossets al llarg d'aquest temps i les bones actuacions que han tingut amb el món animal.

Anònim ha dit...

no, perque el guardia de seguretat, ni te dos, i vellets, apart viu als blocs joan carles que son pisos que tenen molts pocs metros cuadrats per viure. tot amb aixo esta miran de trovar una llar per ells, i semble ser que a lo millor ja ha trovat una familia per la lluisa. no els deixe de banda, sino que truque per saver que fan i com estan. lydia

Anònim ha dit...

jo tambe els hi estic agraida d'aquest gest que han tingut perque com a molts en altres ocasions es queden inpassibles davant de problemes aixi, gracies ;)