15 de gen. 2009

AQUESTS CADELLS BUSQUEN FAMÍLIA!







Aquesta és una història molt trista, amb la qual sovint ens hi trobem en les protectores. Els dos cadells de les fotos, mestissos de fox terrier, van tenir una preadopció, atès que els hi faltava la vacunació vam recomenar a les seves noves famílies que esperessin a endur-se'ls.
Doncs bé, ara que ja estan a punt, amb les vacunes necessàries, quan ens hem posat en contacte amb aquestes famílies ens han dit que ja tenen un altre!
En cap moment es van posar en contacte amb nosaltres per dir-nos que ja no els volien i per tant, aquests gossets han perdut la possibilitat d'estar amb una família, perquè els teníem guardats!!
COM QUE CONSIDEREM QUE AQUEST FET ÉS UNA FALTA DE RESPECTE CAP ALS ANIMALS FACILITAREM EL NOM D'AQUESTES PERSONES, PERÒ COM QUE NOSALTRES TENIM MÉS ÈTICA I CONSCIÈNCIA QUE ELLES NO FACILITAREM ELS NOMS SENCERS: ES TRACTA DE LA JÉSSICA I LA SILVI SAB...!
CREIEM QUE ELS NOSTRES CADELLS EN EL FONS HAN TINGUT SORT, PERQUÈ DUBTEM MOLT DE LA RESPONSABILITAT I COMPROMÍS D'AQUESTES PERSONES!
NOMÉS RECORDAR-VOS QUE AQUESTS CADELLS RESTEN A L'ESPERA QUE ALGUNA PERSONA ELS VULGUI ADOPTAR AMB UN COMPROMÍS SINCER I REAL!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Probablement deuen ser dos cries acostumades a tenir-ho tot al moment, sense esperar-se... Això ja ha passat més cops, jo sincerament... no guardaria mai gossos. El primer que vingui, en el cas de què ens sembli que és una bona persona i que el cuidarà bé li donaria. És dràstic, però en canvi ens arrisquem a guardar el gos a algú que potser ja en té un altre o se li ha passat el caprici i qui els volia tampoc els té. Conclusió, es queden a la prote i qui sap si en marxaran. Els cadells quan menys temps hi estiguin millor, tot ho sabem...

Anònim ha dit...

aixo no es estimar-se a un company, es un capritxo... ja podem resar pels cadells que han anat a parar en mans d'akelles... persones?