26 de gen. 2009

UNA NOVA ENTRADA!


Ahir va entrar aquesta gosseta, deu tenir uns 2 anyets.
No sabem si es va perdre o l'han abandonat.
No porta xip.
Sobre el seu caràcter, us podem dir que és molt bona, des que l'hem posat al seu lloc no ha protestat per res. És tranquil·la, potser una mica paradeta, segurament està afectada pels canvis, per lo que li esta passant, i està ben cuidada.
La vam trobar a Bell-lloc.
ARA NOMÉS CAL QUE LI TROBEM CASA SEVA O ALGÚ QUE LA VULGUI ADOPTAR!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una gossa adorable, abans d'entrar a la prote s'ha estat aquestos dies a casa de la meva amiga Almudena on tambe vull agrairli la seva tasca i de la seva familia on l'han cuidat molt be, han estat molt atents d'ella. Ho valoro molt perque el dia que la caig recollir estavem saturats a la prote, i alla es va puguer esperar fins que la Lydia li fes un lloc per ella. Aneula a coneixer es adorable!!

Anònim ha dit...

es molt maca i fa la cara de molt bona, estic averigüant de qui es i ja comenÇo a tindre pistes, aqui tenen la punyetera costum de deixarlos a la seva emperie perque vaigin a fer les necesitats ja hen comenÇo a estar tipa d´aquet poble de irresponsables.

Anònim ha dit...

Desgraciadament cada dia m'en trobo molts de gossos als pobles de abandonats, i m'he de mossegar la llengua mes d'una vegada perque hi haure de tornar alla per motius de treball, estic cansada ja de demanar als ajuntaments que actuin!