25 de gen. 2009

ACTE "SINPIEL"







Avui diumenge a la Plaça del Rei de Barcelona hi ha hagut un acte en contra de la utilització de pells d’animals. Sota l’eslògan “Quantes vides per un abric?” hem volgut reivindicar els drets dels animals demostrant que és injust que per la vestimenta d’uns pocs morin éssers tan sensibles com són els animals (per confeccionar només un abric moren uns 400 animals).
L’acte ha consistit en una manifestació silenciosa de 20 minuts. Mentre que activistes simulaven ser aquests animals als quals se’ls hi arranca la pell tot i estar vius per formar part d’un bocí d’abric, altres activistes repartien informació i parlaven amb els mitjans de comunicació per explicar la realitat d’aquest negoci. LA CRUELTAT NO ÉS ELEGANT.
Dos voluntàries de la protectora han col·laborat i volem animar a la resta de gent que els hi agrada ens animals a fer-ho ja que si nosaltres no lluitem que per ells, qui ho farà?
Les fotos són de l’acte(primer ens hem canviat i pintat el cos amb sang artificial, després ens hem col·locat per restar 20 minuts nus reivindicant els seus drets i finalment ens hem canviat i gaudit d'una tassa de caldo vegetal que la organització repartia).
Animeu-vos a ser la seva veu!