1 de gen. 2009

AGRAÏMENTS


S'ha acabat l'any i un Any Nou 2009, tot just comença.
Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que han adoptat un gosset a la protectora.
L'any 2008 que hem acomiadat s'han adoptat 220 gossos, que ara estan protegits i que gaudeixen d'una família.
Això ens encoratja a continuar lluitant, sentint-nos orgullosos del que fem, proporcionar entre tots una llar als nostres peludets.
Mirant enrera, recordem tots aquells als quals malauradament no hem pogut salvar i els nostres ulls s'omplen de llàgrimes, quan pensem que sovint és fruit de la mala fe i la poca estima que tenen algunes persones cap als animals.
Sabem que la vida continua, però mai oblidarem el camí recorregut amb ells, i no obstant això, continuem fent front als abandonaments, caminant amb els més desfavorits. Aquells que ens han deixat sempre quedaran en el nostre cor.
Tampoc oblidarem les 220 adopcions, que són 220 oportunitats noves pels nostres peluts de tenir una vida plena d'amor amb les seves famílies.
Tristos i contents, recordem el moment de la seva marxa amb alegria, però no oblidem com van arribar a la nostra protectora, desnodrits, sense ganes de viure, amb por...
La nostra feina, el final feliç de moltes d'aquestes històries i l'estima que ens han donat aquells que ens han deixat, ens fan sentir orgunyosos!
Volem donar les gràcies també, a tots els nostres socis per continuar al nostre costat, ajudant-nos; als voluntaris, que dia a dia, lliuten amb la protectora; als colaboradors; als passejadors; als padrins i a una llista de persones interminable, perquè tots sou necessaris, un granet de sorra pot arribar a fer una muntanya.
GRÀCIES EN NOM DELS NOSTRES PELUTS. DESITGEM QUE AQUEST ANY NOU NO HI HAGI TANTS ABANDONAMENTS, QUE ALS HUMANS SE'NS INUNDI EL COR DE BONS SENTIMENTS I QUE PUGUEM DISPOSAR TOTS DE SALUT PER CONTINUAR LA NOSTRA TASCA.
A TOTS FELIÇ ANY 2009!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies Lidia per ser com ets... i per la gran feina que desenvolupes en aquest món. T'ho dic de tot cor, ¿quanta gents estarìa disposada a sacrificar tant com tu? Estem orgullosos de que existeixi gent com tu. Molt feliç any nou per tot!!!

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

SOLS PODEM DIR GRACIES PER EXISTIR LYDIA, SI NO FOS PER TU, ON ESTARIEN TOTS AQUESTOS PELUDETS? FAS UN FEINA UNICA, INCREIBLE, I COM SEMPRE PENSO, HAS SACRIFICAT MOLT PER ELLS I SEGUR QUE TENS EL CEL GUANYAT!!!! GRACIES PER EXISTIR