10 de gen. 2009

PER FI BONES NOTÍCIES: MÉS ADOPCIONS!




Una altra vegada la protectora ha quedat col·lapsada de gent! venien a adoptar gossets i els hem acabat d'atendre a les 8 del vespre, però ha valgut la pena perquè 3 gossets ja gaudeixen d'una nova família.
A més més hem tingut a tele Lleida gravant el programa pel dimarts, la qual cosa ha estat tota una aventura!
Foto 1. El KAR ha marxat a Balaguer amb la família de Joan Busquests Sandiumenge, un noi molt esportista, a partir d'ara el Kar podrà acompanyar-lo a córrer...
Foto 2. El JAKI ara es diu SMILE, també ha tingut molta sort, i l'ha adoptat la família de l'Alexandra Gavin Zaplana, així que ara ja són un més. L'Smile és un gosset d'atura, que va entrar a la prote fa un parell de dies.
Foto 3. La BLANCA feia un any que esperava que algú l'adoptés i per fi ara ha arribat el seu moment! És mestissa d'american stanfort, està esterilitzada i és molt bona. La Blanca ha marxat amb el Pedro Javier Martin Carnice de Lleida.
A TOTS VOSALTRES, MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER PENSAR EN ELS 4 POTES ABANDONATS.....

1 comentari:

Anònim ha dit...

el nostre kar, ahir va surtir a agosarats, ere un dels seus ultims dies a la prote, ja que un noi molt maco el va adoptar despres del programa, saven quin caracter te, moltissima gen a trucar rien de kar, perque a la presentadora la va fer malve, es un dir, pero va ser molt gracios com la va agafar amb la lourdes, quina gracia diuen, nomes hem fet que riure amb la lourdes i el kar, suposo que el noi que el a adoptat deu d'estar molt content de tenir aquesta alegria a la seva llar. moltissimes gracies a tots. lydia