11 de març 2010

NO EXISTEIX LA LLEI PER ELS ANIMALS‏



Aquest es el últim escrit que faig i es per dona gracies a totes les persones que s'han interessat per nosaltres i tambe per dir-li adeu al Piki i a la Lluna, fa tres setmanes que ja no esta amb nosaltres i dimarts la lletrada va decidir que la presunta usurpadora L . I i les seves cómplisses es que desin amb el Piki i la Lluna. Que ni tenim els papes de adopció no tenim cap dret amb els animals i que aqui a un mes es dictará la sentencia.
A casa nostra la Lluna ja no tornarà perque ja no la bui, sol el fet de tenir-la seria un mal viure diari despues de les amençes segures el Piki i la Lluna es mereixen una bona familia i espero de tot cor que la puguin trobar

PD:L.I....Et desitjo que totes les llàgrimes dels meus fills es converteixin en llagrimes de sang derramades pel teus ulls. Tot el mal que has fet, que es molt es torno contra teva i que pateixis tant o mes tot el dolor que ens has fet passar que si ho pogues veure jo la satisfacció mes gran que si exsisteix deu em puges donar tot i que i i crec.

Gracies a la protectora i a tots els voluntaris per la feina que feu diariament
Sigueu valents i continueu la lluita pels drets dels animals.


Adeu Piki i Lluna

4 comentaris:

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

molts anims, feu una feina ideal, la llei esta per a res!! no se per que, pero els animals sempre paguen el pato!!!
aviat surtira el judici de una amiga qe va rebre una pallisa del propietari d'un gos al cual el mateix estae apallisant, ella va sortir a la seva defensa i va rebre per tot arreu!! ningú li fa cas, ni els animalistes, ni ningú, ella sola esta portant la lluita!! els mossos intentaen treure importancia, els abogats del animals ni contesten, i aixi mes i mes...els diaris es van riure a la seva cara, aixo no pot ser!!! mes comprensió pels que de veritat estimem els animals!! i un respecte a la gent que lluita per ells!! entre altres la lydia!!

Anònim ha dit...

per L I desde cuando una familia con niños no es buena para amar dar calor y vida a un animal en su ultima etapa de la vida? sera mejor lo que haces tu tenerla secuestrada sin poder llevarla al veterinario por que esta denunciada? te equivocastes de personas y lo estamos pagando muchas personas y animles que tu dices amar tanto

Natalia ha dit...

Yo ni tan siquiera quiero referirme a una persona en concreto, ya que desgraciadamente todo el esfuerzo, sudor, sacrificio diario, lagrimas, de Lydia hacia la protectora, se esta dejando por los suelos.

Todos los hechos de maldad hacia Lydia, a los animales y voluntarios, merece todo mi desprecio y el de las personas que amamos a los animales.

Tan solo quiero decir que Lydia y la protectora contaran siempre con todo mi apoyo, y mas cuando se trate de defender esta lucha continua que nunca acaba, de personas que ni tan solo seran capaces jamas de querer a nadie porque tan siquiera son capaces de mirar por el bien de los animales y personas que los quieren, tomandose la justicia por su mano.

Tan solo añadir que esto es un golpe del que nos vamos a levantar y utilizar las barreras que hagan falta contra quien no sepa velar por el bien de los animales.

jordi ha dit...

ESTA CUADRILLA DE PERSONAJILLAS SE VE QUE NO SABEN CON QUIEN ESTAN JUGANDO,PUES TANTO MI ESPOSA,LYDIA,
COMO YO,HACE MAS DE 25 AÑOS QUE ESTAMOS LUCHANDO POR SUS DERECHOS Y POR SU VIDA QUE SEA DIGNA Y FELIZ
POR LO CUAL NO SE LO QUE QUIEREN NI LO QUE BUSCAN CON TODA ESTA CLASE GESTOS DE GENTE BARRIOBAJERA QUE SOLO BUSCAN EL DOLOR DE LA GENTE QUE QUIERE VEVIR EN PAZ.
ESTAS PERSONAS SI ES QUE SE LES PUEDE CALIFICAR COMO TAL NO PUEDEN TENER NINGUNA PAZ INTERIOR Y QUE NO SE OLVIDEN EN NINGUN MOMENTO QUE TODO EL MAL QUE TU PUEDAS HACER SE TE VUELVE HACIA TI EN CUALQUIER MOMENTO.
Y TANTOS ATAQUES DE DENUNCIAS EN TODAS PARTES TANTO A LYDIA COMO A MI NOS HACE MAS FUERTES Y NOS DA MAS FUERZA PARA LUCHAR PARA Y POR ELLOS OSEA QUE NO NOS RENDIREMOS PARA NADA Y QUE AQUI ESTAMOS PARA CUALQUIER ATAQUE QUE SE HAYAN PENSADO PARA DESTROZARNOS.
"NO LO CONSIGUIRAN NI EN SUEÑOS"
NOS QUEREMOS DEMASIADO A NUESTROS ÑIÑOS QUE PARA NOSOTROS SON COMO HIJOS.
SEÑORAS RECOJER EL MENSAJE Y YA OS PODEIS IR CON VIENTO FRESCO PARA OTRO PARTE,AHORA ESO SI,SIN HACER DAÑO HA NADIE MAS.
SRAS: L.I - M.J. Y P. MAL DIA FUE EL QUE OS CONOCI,AHORA DE MALOS DIAS TODOS TENEMOS.
JORDI.