3 de març 2010

LA FAMILIA DE LA LLUNA INDIGNADA!


Avui fa una setmana que ens ban perdre a la Luna, (la nostra abuelaquis) ahi vam rebre noticies que la abien localitzat a Zaragoza amb tot el esforç que ba fer la veterinaria per puge-la retenir a la clínica veterinaria al descubrir que ere robada per la identificació del chip, va bulgue retrindre a les persones: L.M acompanyada de un familiar. Peró elles van fugi al veure que habien identificat a la gosseta que ere robada.
Desde dimarts 2/03/10 estem revent una serie de amenaçes: moralment estem ferits als meus fills els hi estan fent un mal inecesari hair nit estaben contents perque la Lluna l'habien trovat i aquet mati ploraven perque la Lluna no era a casa!


Si algu sap algo mes d'aquet robatori o pugo aporta qualsebol pista, demanem colaboració i apugue ser es fiquin a contacte amb nosaltres:


PD:GRACIES PER TOT EL AJUD QUE ENS HEU DONAT LYDIA I EVA

Als meus fills no els fa pati qui bol si no el que pot i aquesta persona no es mereix que els meus fills plorin per els seus actes...

5 comentaris:

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

sou una familia exemplar, els principis que li esteu ensenyant als vostres fills no tenen preu!!! gracies per estimar a la lluna encara q no la tingueu al costat,

Unknown ha dit...

però al final se la van endur?
o la te la veterinària de saragossa?
pq la han robat si era abandonada pobreta?
no entenc res!
molts ànims per tota la familia.
em te molt preocupada aquesta història.
amb la de gossos abandonats q hi han, pq han d'agafar els dels demés...
sort lluna!

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

LA VETERINARIA HIZO TODO LO POSIBLE PARA RETERNER A L.I Y UN FAMILIA DE ELLA QUE LA ACOMPAÑABA, PERO LA POLI LLEGO UN POCO MAS TARDE, YA QUE ELLAS SE DIERON A LA FUGA. DE VERDAD, PARECE UN RELATO DE ATRACADORES... YA NO SE QUE PENSAR, ESTO SI, CUANDO LLEGUE EL MOMENTO, TODOS SABRAN LOS NOMBRES DE ESTOS PERSONAJES, QUE SE DEDICAN A EXTORCIONAR A PROTECTORAS, HACIENDOLES MAL VIVIR, PARA ASÍ PODERSE ELLOS GOZAR DE SU PROPIA MALDAD. OS PROMETO QUE LO HARE TODO PUBLICO. AHORA SOLO NOS QUEDA ESPERAR A QUE LA POLI LOS ENCUENTRE, OJALA FUESE PRONTO, PORQUE UNA PERRA DE 10 AÑOS Y PIKI, NO PUEDEN ANDAR DE UN LADO PARA OTRO. ESTO NO ES QUERER A LOS ANIMALES!

maria ha dit...

Todo esto me parece muy raro. Deberías explicar de forma más clara como ha pasado todo. Porque visto así parece que hay gato encerrado!No entiendo que gana una persona llevandose un perro a no ser que piense que lo maltrataban.
En fin espero que aclareis en el blog como ha pasado todo.

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

QUE QUIERES QUE TE EXPLIQUE, QUE LA JUSTICIA PARA ANIMALES NO FUNCIONA?. PUES ES ASÍ, PORQUE SI LLEVAS LA CONTRARIA A ESTA SOCIEDAD EN LA DEFENSA DE LOS ANIMALES, TE DAN HOSTIAS POR TODOS LOS SITIOS, I LOS PERROS PARA ELLOS SOLO SON ANIMALES, SIN SENTIMIENTOS NI NADA. OJALA VENGA LA JUSTICIA REAL, CAERIAN MUCHAS CABEZAS, ESTO TE LO JURO. POR AHORA PASAMOS JUICIO EL DIA 9, YA VEREMOS LO QUE PASARA, QUE TENIENDO TODA LA RAZÓN Y DOCUMENTACIÓN, NO SE QUE PENSAR. GRACIAS POR TU INTERES. MARIA.