10 de maig 2009

LA part trista del dia d'ahir:




Ahir vam tenir dues entrades a la protectora, dos animals perduts o abandonats. El primer ha estat trobat a la zona de l'hospital arnau de Vilanova, Lleida. És un mascle de tamany petit i no porta microxip. Té un caràcter molt bo i de moment es quedarà com a casa d'acollida amb la nostra voluntària Tamara per tal d'intentar trobar els seus amos en cas de que el gosset s'hagi extraviat, i en el cas que l'Arnau estigui abandonat d'aquí a 20 dies serà posat en adopció.
L'altre gosset és una femella de raça Bóxer també joveneta. Anava per Torrebesses perduda o abandonada i tampoc porta microxip. De moment li hem posat el nom de Tina i si d'aquí 20 dies ningú la reclama també podrà ser adoptada.

3 comentaris:

Laura. ha dit...

Què bé Tamara i família, heu pogut evitar que l'Arnau entri a la protectora i no ho passi malament al sentir-se "solet",i és que amb les entrades tan continues que tenim és d'agraïr!
Tothom que es troba un gos hauria d'intentar fer el mateix i no deixar-lo a la protectora sense més...
Gràcies!

Anònim ha dit...

Gracias Tamara, a ti y a tu familia por acoger en vuestro hogar a l´Arnau y ojalá todo el mundo que se encontrara un perro pensara en mas opciones antes que dejarlo en la protectora...

Natalia ha dit...

Voldria rectificar el lloc on es va trobar a la Tina, va ser al poble de Torreserona, aveure si hi ha algu del poble que veu el blog y la reconeix.