12 de maig 2009

Carta publicada ahir al diari Segre de Lleida escrita per la nostra presidenta Lydia Argilés.

"PARCS PER LES NOSTRES MASCOTES

M’alegra moltíssim obrir el diari, i que la gent comenci a preocupar-se per les nostres mascotes, defensant el qué és de llei. Mª Teresa, tots els ciutadans tenim el dret d'expressarnos pel què volem ja que és una necessitat primordial.
Si cada ciutadà que té una mascota comença a queixar-se, el nostre ajuntament s'adonarà del que està passant. Tancar els ulls no és la solució, com tampoc és solució l'enfrontament entre lleidatans que tenen o no mascota.
En la meva última carta a la premsa, ja vaig expressar el que hi havia i ara és el moment en que tots els ciutadans, haurien de començar a demanar el què és just i necessari.
Com vaig dir, les protectores estem a disposició d’ajudar a solucionar aquesta gran descriminació envers els nostres animalons. Ja n'hi ha prou de pensar solament dn el mateix ja que això té solució: fer alguna cosa per ells.
També instiria en que no s'ha d'esperar tant quan un gos està tot el dia al balcó tancat i està maltractat, ja que hi ha una llei de protecció als animals que s'ha de cumplir.
Estem cansats de que ens vinguin gossos maltractats amb els quasl nosaltres tenim que lliutar durant mesos per tal de que aquets animalets tornin a ser com eren, i mentres nosaltres estem lliutant, al seu ex-propietari no li ha passat res de res. Lleis més dures, no castiguem al que condueix un cotxe ebri?... per què no castigar al que maltracta la seva mascota?.... En total, que aquí lleida, esta molt oblidat la problemática de les nostres mascotes. Ja és hora que es deixi de callar, i expressem públicament la disconformitat i el tracte de les persones que tenim mascotes.
De què ens serveix fer tantes campanyes (les protectores) en defensa dels animals si no estem arropades? Jo crec que tot això ho tenim que moure entre tots, perquè aquestes grans injustícies no passin.
Insto a que feu les vostres queixes públicament, així es donaran compte que som moltíssima gent que no estem d'acord.
Gràcies Mª Teresa, pel teu escrit en defensa de les nostres mascotes de capital."

1 comentari:

jodie398 ha dit...

Hola no he leido el articulo intentare hacerme con el .

El ayuntamiento tiene que implicarse mucho pero que mucho mas en defensa de todos los animals a todos los niveles en defensa de sus derechos que los tienen por respetarlos ,por su bienestar físico psiquico y oye tolerancia 0 a los maltratadores de animales sea cual sea el maltrato.