28 de maig 2009

Comencem la setmana amb adopcions!

Ahir la Laika (el cadell de color negre barreja de gos d'atura que van salvar els mossos d'esquadra juntament amb la seva germaneta) va marxar a Ivars d'Urgell amb la família del Joan! La veritat és que ella ha marxat molt contenta ja que des del primer moment que els ha vist no ha parat de fer-los-hi carantonyes i alegries! Ara només ens cal desitjar molta sort per aquesta nova família!

La senyora Ramona també s'ha animat a adoptar un pelut abandonat ja que fa uns tres mesos qué es vídua i sap que la companyia d'un animal és molt important i beneficiosa. S'ha enamorat de la Bruna, que ara es diu Moreta. Sabem que pot ser la mal criarà una mica, però també està bé que la Moreta pugui gaudir d'una padrina només per ella!


Aquesta noia de les fotos va veure la entrada del Colmillo al nostre blog i no va dubtar en augmentar la família i venir a buscar-lo. Per desgràcia es va presentar un problema ja que a la germana de la Patrícia li va agafar una al·lèrgia i amb molt de dolor l'han retornat a la prote. No obstant, el vindrà a veure i es farà voluntària ja que li ha sapigut molt greu no poder-lo adoptar. Així que ja ho sabeu EL COLMILLO ENCARA BUSCA CASA!
Per úlitm, us agraïm que hagueu pensat en un animal abandonat i ens ajudeu a erradicar que hi hagin gossos sense llar i els abandonaments, ja que vosaltres també esterilitzareu la vostra mascota.
QUÈ SIGUEU MOLT FELIÇOS!

1 comentari:

Dianna ha dit...

Vaja quina llástima patri.... pero me´n alegro per els altres peludets!!