2 d’ag. 2008

ENVERINAMENT DE GATS A SOLSONA I RECOLLIDA DE SIGNATURES!

El veterinari ens ha confirmat que l'últim gat que vam trobar lligat, va ser enverinat, la seva situació és crítica, té el fetge força inflamat, i hores d'ara no sabem si es recuperarà.
ARA JA US PODEM CONFIRMAR QUE DISPOSEM D'UN DOCUMENT PER RECOLLIR SIGNATURES I EXIGIR AL JUTJAT QUE EMPRENGUI MESURES DAVANT D'AQUESTS FETS.
SI PENSEU QUE PODEU RECOLLIR SIGNATURES DEIXEU-NOS UN COMENTARI EN AQUESTA NOTÍCIA (AL BLOC) AMB EL VOSTRE CORREU ELECTRÒNIC I US ENVIAREM EL DOCUMENT. NOMÉS CAL TENIR EN COMPTE QUE LES SIGNATURES S'HAN D'ENVIAR PER CORREU ORDINARI A L'ADREÇA DE LA PROTECTORA ABANS DE L'1 DE SETEMBRE!
SI NOMÉS VOLEU SIGNAR US PODEU ATANÇAR A LA NOSTRA PROTECTORA!
GRÀCIES, US RECORDEM QUE PER PODER TIRAR ENDAVANT NECESSITEM LA COL·LABORACIÓ DE TOTHOM!

4 comentaris:

Silvieta ha dit...

Bones!! Som el Dani, la Silvia y la Yumi!!!
Agafarem signatures :D

silviacabra@gmail.com

Anònim ha dit...

Ya volvemos a las andadas pero que se piensan esa clase de gente de Solsona de poder ir por el mundo matando y torturando seres vivos como los gatos.La policia local que hace al respecto,"señores agentes que Solsona no es tan grande para poder saber quien es el causante de todo esto y tambien va para la gran POLICIA AUTONOMICA "
SR.Alcalde me esta defraudando usted no es lo que representa cuando estas hablando cara a cara en su oficina de Alcaldia.
Vuelvo a repetir el pueblo de Solsona o mejor dicho sus ciudadanos no se merecen que cuando vayan por el mundo les digan los " MATAGATOS "

Anònim ha dit...

Hola Silvia!
T'acabo d'enviar per correu electrònic el document per recollir signatures!
GRÀCIES

Silvieta ha dit...

Gràcies! Patrícia!