6 d’ag. 2008

ADOPCIONS!

1 2
3

4

1. L'1 d’agost va marxar el nostre Dixie. S’ha quedat a Lleida amb la família de Maria Isabel Martínez. La Maria es va emocionar en veure el Dixie i no va poder esperar a què vingués el seu marit a veure’l. El va adoptar i ens va assegurar que a casa seva estaria molt i molt bé! Gràcies Maria Isabel per donar-li una llar! Ah, si el voleu veure està a Cappont!

2. El Cuqui ja té família! Va marxar a Lleida amb Guadalupe Martin l'1 d'agost. Estava tan content que no parava de córrer amunt i avall. Sigueu molt feliços!
3. Entre llàgrimes d’alegria va marxar el Ratoncito Pérez i un cadell de gat. La seva nova casa està a Puigcerdà amb la família de l’Antonio José Lamego. Ens diuen que és un gos admirable, ple d’alegria i molt afable. I és que des que va entrar a la protectora de molt petit havent estat maltractat, ens va estimar amb bogeria i nosaltres a ell.

4. El Pelut ja té casa, viu a Alpicat amb la família de Manuel Francisco Gili. Va marxar el dia 4 d’agost, una mica angoixat per deixar enrere els seus nous companys però segur que ara està feliç i juga amb tothom.


Moltes Gràcies a tots!!

1 comentari:

Silvieta ha dit...

Pelut wapo!!!
Muxa suerte.. ais :D es wapisimo!
spero que le valla todo muy bien.
Nosotros nos fue de un pelo de traernoslo para casa, pero al final nos kedamos con la Yumi.
Si fuera por mi me los traeria a todos jejeje.
El Peck es wapisimo tambien... aria buenas migas con YUmi??

BESOS