16 d’ag. 2008

EL MÒDUL DE LES NOVES CANERES JA ESTÀ ACABAT I ARA COMENÇAREM LES MILLORES DEL MÒDUL DE BAIX!




Ja tenim el mòdul acabat!! Ara estem fent un pati perquè els gossos puguin passejar i estirar més les potetes. Els hi ficarem la piscina perquè així podran gaudir del bon bany diari a què ells estan acostumats.
Ara només ens resta, el clavegueram, que la setmana vinent instal·larem, estarà connectat amb la fossa sèptica.
Així que ara que aquest mòdul està acabat, de ben segur que haurem de buscar alguna altra feina per fer, no podem parar quiets, sempre intentem millorar la vida dels nostres petits!
Com que funcionen les caneres de dalt, els 4 potes de les caneres de baix ja poden gaudir lliurement del pati d'aquesta zona.
Ja tenim una altra vegada gespa, que a ells tan els hi agrada. La pròxima reforma, serà posar taulada a les caneres velles, així no patiran tanta calor a l'estiu, ni tanta humitat a l'hivern.
A poc a poc, anem fent una protectora on tothom, voluntaris i visitants, hi seran benvinguts. US HI ESPEREM!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les caneres són molt xules!!! Això ben aviat semblarà un hotel de 5 estrelles!!!

Anònim ha dit...

aixo es la nostra aspiracio, aunque no tinguem ni un duro a la butxaca, tenim moltissimes ganes de trevallar, perque ells seu mereixen, les nostres jornadas son, saver quant començes i no saver quant acabas, i quant et posses a la dutxar, penses en lo feliç que has estat tot el dia amb ells. gracies a tots, perque no podriem fer ho sols. lydia.