2 de març 2008

NECESSITEM UNA LLEI QUE PROTEGEIXI ELS ANIMALS

Solsona, 2 de març de 2008

Aquests últims dies han passat diferents fets, que ens han de fer reflexionar al voltant de com tractem els animals.
Tots estem informats de les tortures que dos militants del PP van fer a uns cadells de gats. Sembla que aquestes dues persones han estat expulsades d'aquest partit, però, és suficient això?
Cal una llei que protegeixi els animals. Quina classe persones està creant la nostra societat? Què podem esperar de gent que és capaç de fer aquestes maldats? Si no treballem des de la infància, si no ensenyem els nostres fills i filles a respectar i valorar tot el que els envolta, no servirà de res fer lleis. Necessitem un canvi urgent en la nostra societat, necessitem lleis que protegeixin els animals i el medi ambient, i necessitem que els nens i nenes de ben petits aprenguin a estimar-se els animals. Només així aconseguirem canvis reals.
A Solsona s'han trobat els últims dies, morts uns 15 gats, després d'agonitzar molts i molts dies. Sembla ser que alguna persona els està enverinant. Moren patint, perquè se'ls hi cau la pell a poc a poc, i es queden en carn viva.
Des de la nostra protectora hem denunciat via judicial aquests fets, perquè ens hem cansat d'insistir a l'Ajuntament de Solsona que ho investigui.
Aquesta és una foto, molt impactant, que mostra com pateixen abans de morir aquests gats.
És trist, que hagi de ser a iniciativa de les protectores d'animals o de particulars que s'hagi de denunciar aquests fets, i que no sigui la mateixa Administració, és a dir, l'Ajuntament, qui ho mogui. Això és així, perquè els animals no interessen, i no ens importa si pateixen o no.

Què més cal que passi perquè ens decidim a fer una Llei que realment progeteixi els animals? Què més s'ha de fer perquè les Administracions entenguin què es responsabilitat seva protegir-los?