26 de març 2008

La història de la Laura i la seva família

Quan la Laura va venir per primera vegada a la protectora, no vam imaginar l'abast dels seus sentiments, ni com arribaria a involucrar-se en la lluita pels drets dels animals.
Però el més admirable de tot plegat, és que també la família de la Laura ha passat a ser una part activa i importantíssima en la nostra protectora. Sempre disponibles, sempre oferint-se per ajudar en aquells casos més difícils i durs, sempre a l'aguait i amb un sí immens als ulls.
La Kira va ser apadrinada per la Laura, com el Koa, que fa poc ens va deixar, vellet, tranquil i acompanyat per la famillia de la Laura que l'havia acollit.
Ara és la Kira qui comparteix la seva vida amb la família de la Laura. La Kira tot i ser jove, va ser cruelment maltractada, algú li va trencar part dels seus óssos de nina. Però per sort, el seu cor va quedar intacte i no guarda cap rancúnia als humans.
El sentiment més noble ens invaeix quan les veiem plegades, i una gratitud immensa omple els nostres cors quan pensem en la Laura i la seva família.