25 de març 2008

La Moreta continua lluitant per ser feliç!

Fa uns dies us anunciàvem que la Moreta havia estat adoptada pel seu padrí, el Jordi . Aquesta va ser una molt bona notícia, però algun individu sense cor va decidir trencar aquesta felicitat. Després d'un parell de dies que la Moreta tingués una llar, algú va entrar al recinte on ella estava, li va tallar el collar i se la va endur. Es va posar la denúncia pertinent i gràcies això, dies després la Guàrdia Civil de la zona (Zaidín) la va trobar vagant pels carrers. Creiem que qui la va raptar la va abandonar després d'adonar-se'n que la gosseta estava castrada, encara que de moment no es sap res amb certesa.
Aquest cop la Moreta ha tingut sort i s'ha salvat del terrible final que segurament hagués tingut, però malauradament molts gossos són robats i posteriorment maltractats, abandonats, utilitzats per a fer baralles de gossos...
Els animals estan desprotegits, no tenen cap llei efectiva que els ampari però tots els animalistes sabem que encara que ells no tinguin veu nosaltres sí, i que sempre denunciarem les injustícies que pateixen.
Estem farts de la gran onada de robatoris de gossos que les terres de Lleida i voltants està experimentant. És molt trist que l'amic més fidel de l'home mai tingui un aixopluc, mai pugui estar tranquil i sentir-se estimat per la resta d'éssers vius. Ells ho donarien tot per nosaltres i nosaltres només sabem fer-los patir.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Necessitem que la gent a qui li han robat el gos ho denunciï als mossos d'esquadra encara que el gos no porti el xip, ja que sinó mai se'l podrà trobar i es callarà un fet tan greu com és un robatori.
Si tots a qui els hi han robat el gos denuncien el robatori, les autoritats se n'adonaran que són massa els gossos que desapareixen i es veuran obligats a solucionar-ho.