24 de març 2008

Gossets nous



La Dana és una barreja de pastor alemany i belga, té uns dos mesos d’edat. Va ser abandonada a la seva sort a la carretera i una persona que ho va veure la va recollir. Segurament si no hagués estat així, la Dana hagués patit un tràgic final (és la primera de dalt, a l'esquerra)

Jacki és un pastor alemany d’uns quatre mesos, vacunat, desparasitat i amb xip. És molt carinyós. La família que tenia el Jacki ha hagut de deixar-lo a la Protectora ja que la mestressa del pis on viuen no accepta gossos i s’han vist obligats a deixar-lo . Ara esperem que una nova família es faci càrrec d’aquest petitó. (A dalt a la dreta).

Panxo, va ser abandonat fa uns mesos a Torrefarrera. És molt independent, però alhora carinyós. La seva entrada a la protectora ha estat dura, necessita una segona oportunitat. (A baix a l'esquerra).

Per últim la Lluna, una altra pastora alemanya abandonada a Alcoletge. Té un parell d’anyets, és molt mimosa i bondadosa. Ideal per vigilar una torre, un xalet i també per estar amb família.