15 de març 2008

CONVENI AMB EL CAL·LIDOSCOPI

Dissabte, 15 de març de 2008
Sembla que estem de sort, la nostra protectora ha firmat un acord amb l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Lleida. A través d'aquest acord la protectora podrà fer ús de les infraestructures, recursos i serveis del Cal·lidoscopi.
El Cal·lidoscopi és un punt de trobada d'iniciatives, idees i activitats per a joves. És un espai per grups i entitats juvenils.
El centre disposa de tres sales que estan al servei dels usuaris (sala d´ofimàtica, sala d'associacions, sala de reunions i sala polivalent)
Els recursos i serveis que ofereix són: bústia, telèfon, fax, ordinadors, escanner, software basic, connexió a internet, fotocopiadora, televisió, videos, càmera de video, taula editora de video, taula digital mescladora de video, càmera fotogràfica, projector de diapositivas, projector de transparencies, riels i marcs d´exposicio, guillotina de paper, enquadernadora, armaris per guardar material, equip de megafonia mòbil, equip de veus de 600 w.
Per tant, la protectora gaudirà de més mitjans per difondre la nostra tasca.
El material, com folis, fotocòpies etc. aniran a càrrec de l'Ajuntament.
També s'han fet els primers contactes perquè un grup de joves faci un grafiti monumental, d'aproximadament 25 metres. Aquest grafiti començaria just on s'inicia el camí de la protectora, en el mur, i consistiria en una seqüència de vinyetes, que englobaria el naixement d'un gos, la vida en una família, l'abandonament, la seva vida dins de la protectora, i per finalitzar, l'adopció en una nova llar.
La nostra idea és que abans d'arribar a la protectora, quasevol persona que hi vingui, hagi de reflexionar sobre el que suposa l'abandonament d'un animal.
Esperem que aquesta idea pugui tirar endavant!