18 de maig 2010

NOTICIES DE LA NUKKI




Hola Lydia! aqui et deixo un parell de fotos de la Nukki, ara ja esta força mes animada, pero li costa molt confiar en els humans, ens l'anem guanyant poc a poc i anem fent, amb els altres amics de cuatre potes es mostra molt dominant, el primer dia va mossegar al pobre Hansel pero ell va acotxar el cap i no va dir res. La resta de gossos actuen com si li tinguessin por, jo hem pensava que hi hauria problemes perque son bastan dominants, pero aquesta ho deu ser molt mes que ells perque tots marxen d'ella, no els deixa jugar ni fer res, es fica pel mig amb la cua tensa y el pel erisat i si no obeeixen mossegada va. Aixi que espero que poc a poc s'adapti y els deixi fer vida normal.
Encara hem falta fer la presentació amb el mascle gran de la casa pero poc a poc (ell es molt dominant i possesiu amb les femelles i no se com la Nukki podria reaccionar).
Te por de moltes coses: com de les galledes negres, de les pilotes, dels moviments bruscs; el primer dia que va arribar no sabia ni pujar escales, ara ja u te mes o menys dominat.
No li agrada gens quedarse sola, no em perd de vista ni un moment i no li agrada que els altres peluts s'acostin a busca la caricia, aixi que si tens algun consell per donar-me soc tota orelles.
Una forta abraçada

PD: Es deixa ficar les injeccions sense rexista gaire. ;)