13 de maig 2010

Gos!‏



AQUET GOS S'HA D'INTENTAR AGAFAR, PERQUE MORIRA DE DEBILITAT O DE ARLIQUIA, JA QUE VEC QUE VA PLE DE GARRAPATAS, DESDE AQUÍ FEM UNA CRIDA A QUI PUGUI AJUDAR, JA QUE EL ANIMAL ESTA MOLT DEBIL I ALESHORES, DESPRES, NO I HAURA REMEI. SI VOLEU AJUDAR, POSEUSE EN CONTACTE AMB NOSALTRES. GRACIES.


Hola Lydia! sento no haber vingut per aki pero ultimament no stic amb gaires anims.
Bueno t'escric per un altre motiu, et recordes d'aquell gos que et vaig comentar que voltava per aki al poble pero que no es deixava tocar? avui despres de varios dies de no saber res d'ell le vist tumbat en mig del camp, no e duptat en atansarme saben que quan en veuria venir marxaria corrents com feia sempre sense donam la oportunitat de poder-li donar menjar, doncs avui me donat compte que ja no tenia forces per marxar corrents, esta molt prim i debil, suposo que a falta de no menjar, he aconseguit tocarlo mentres menjava i es un troç de pa, pero te po de les persones, la seva mirada ho deia tot, por, tristesa, soletat (no se jo perque sera oi?), si no es mou d'aquell camp li anire fican menjar tot i que no crec k vagi gaire lluny, amb proutes feines camina.
Et passo un parell de fotos per si les puguesis ficar al blog, no crec k ningu s'interessi per ell en l'estat que està, pero igual troba el seu angel de la guarda.
Gracies.

El gos sembla una mescla de husky amb gos llop, per aixo li e ficat el nom de Llop

9 comentaris:

Lidia ha dit...

Hem d'anar a per ell, aquest gos va cap a una mort segura i dolenta. Sisplau, ajuda.

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

ESTA A LA POBLACIO D'ARBECA, ES MOLT I MOLT URGEN, LA BIAIX, SOLA, NO POT. AJUDA PER SALVARLO!, NO SIGUEN TAN INHUMANS, JA QUE LES AUTORITATS NO FAN RES... NO U PODEM PERMETRE.

Anònim ha dit...

Creieu que es deixaria ficar un collar i una cadena? jo podria venir a ajudar-vos per agafar-lo pero m'es impossible quedar-me'l, l'acollirieu aquí a la protectora?

Anònim ha dit...

Creieu que es deixaria ficar un collar? jo podria venir i ajudar a agafar-lo, carragar-lo a una furgoneta i portar-lo a la protectora. us deixo mail de contacte, encara que fins dilluns crec que no disposaré de la furgo. txell2424@hotmail.com

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

pobret, biaix es precioso, deseo suerte para el!!!

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

JA LA TENIM!, LA ARANTXA I LA BIAIX, L'HAN RESCATAT, AMB L'AJUDA DE LA MARE DE LA BIAIX, L'HEM PORTAT AL VETERINARI, I PER DESGRACIA A DONAT POSSITIU AMB LA LESMIANHOSIS, PER DESGRACIA, LA TINDREM QUE TRACTA, PERO NO HA AFECTAT NI ALS RINYONS, LA POBRETA ARA JA DESCANSA A CASA D'ACOLLIDA DE LA BIAIX, AHON, JA S'HA COMENÇAT EL TRACTAMENT. JA ESTA SALVADA!. QUINA INDIGNITAT, ABANDONAR UN GOS PERQUE ESTA MALALT!, QUIN FASTIC DE GEN!....NO CREC AMB SEGONS QUINS HUMANS, PERO SI ESTIMO EN BOXERIA ALS PETITONS DE QUATRE POTES. ARA ENDAVANT, BONICA, QUE SI DEU VOL, T'ALLARGAMENT LA VIDA I SIRAS FELIÇ.

Biaix ha dit...

Gracias a todos los que habeis querido ayudar, como bien a dicho la Lydia despues de un mes y medio de intentar cogerla porfin lo hemos logrado. a sido un dia durillo para la Nuky que asi se llamara a partir de ahora, coche parriva, coche para abajo, veterinario, recordemos que tiene miedo de la gente, pero a pesar de ser asi sa dejado explorar perfectamente como si entendiera muy bien el porque lo haciamos.
Ahora despues de ponerle su medicacion y darle su cena ya descansa trankilamente, mañana sera un dia diferente para ella, lleno de novedades y cosas nuevas por descubrir, como sus amiguitos de cuatro patas, a ver que tal ira.
Ya os ire informando.
Gracias de nuevo a todos y en especial a Lydia por preocuparse tanto.
Besos

Lidia ha dit...

Bé, ara ja podré dormir amb la consciència més tranquil·la tot i que avui he vist una gossa blanca rondant per la caparrella amb un ull unflat i els pits unflats, haura tingut cadells. Si la torno a veure mirare de recollirla. No acabarem mai...

Si necessiteu alguna cosa pel Gosset ja u direu.

Hem de tirarlo endavant i buscarli una casa.

Gracies bonica per acollir-lo, a mi a casa ja no me'n caben més, un dia ens faran a tots fora de casa amb un tapper, pero sabent que podra tenir atencio individualitzada no dubto que pugui tirar endavant. I aixo, que si necessites ajuda per banyarlo, desparasitar-lo, el que sigui, de debò demanau, aqui et deixo el meu email: gata_heavy_666@hotmail.com i aqui el meu telefon 600351623.

Biaix ha dit...

Jejeje, en aixo de que algun dia ens fotran fora de casa tens tota la raó del mon. pero bueno mentres tan nem fen de les nostres. ;).
Avui li e presentat un dels seus amics de quatre potes, pero la veritat es que no li a agradat gens, sa ficat tensa i la mossegat varies vegades, sort que el meu xikitin es molt sumis i no li ha donat importancia, avere que tal nira amb els altres que de sumisos no tenen res.
La Nuky esta molt mes activa, ja corre una mica, aulla i poc a poc va agafan una miqueta mes de confiança.
Gracies a tots els que hus eu ofert per ajudar!