29 de nov. 2008

Nina, ja voldria molta gent ser tan bona i valenta com ets tu,



La Nina va ser abandonada fa un any a BELL- LLOC D'URGELL.
Durant tot aquest temps la pobrisona anava d’una banda a l’altra sense tenir una llar, subsistint únicament amb el menjar que la gent del poble li donava, lo qual agraïm.
El més penós és que l’Ajuntament d’aquest poble no va fer RES per ajudar-la i per això, tan culpables són la gent que la va abandonar com l’Ajuntament per no ajudar-la.
Per més inri, es va quedar prenyada d’uns 7 pastors alemanys, cuidant-los com podia sense tenir un sostre os resguardar-los.
Desesperada i sense cap solució, la mala sort no la va deixar viure en pau i va fer que uns gitanos li prenguessin els bebès.
I la història continua però amb a partir d'aquí amb més esperança: tant els cadells com la mare han estat salvats per unes persones que mantindrem en l’anonimat sense les quals aquests gossos haurien tingut un final fatídic.
Els hi estem agraïts a més no poder ja que són gent amb un cor enorme, que han arriscat la seva vida per salvar-los, cosa que no ha fet l’Ajuntament i els hi tindria que caure la cara de vergonya.
Però això no acaba aquí; la Nina porta xip i el més sorprenent és que el seu amo ens ha dit que la va donar però no recorda a qui. La nostra protectora ho té ben clar: dilluns s’efectuarà una denúncia per ABANDONAMENT I MALTRACTAMENT D’ANIMALS ja que si no hagués estat per la gent del poble la gossa hagués mort (recordant que fa uns mesos va caure dins d’un pou i la mateixa gent al sentir plorar una gossa la van salvar).
Aquesta és una història horrible que la Nina ha tingut que suportar durant un any i encara que ens agradaria que fos la última vegada que es repeteixi una història similar sabem que no serà així...
El seu amo volia esborrar les atrocitats que aquesta gossa tan bona i carinyosa ha tingut que suportar fent xantatge a la protectora i tal com li hem dit: nosaltres no volem els seus diners, no volem tractes amb aquesta gentusa, volem que pagui pel mal que ha fet davant d’un jutge ja que la vida de la NINA NO TÉ PREU.
Des de la protectora ens movem pel cor, no pels diners. I desitgem que aquest personatge aprengui que no té dret a deixar un animal sense casa i a més a més deixar que quan tingués el cel es quedés prenyada.

PER A TOTES LES PERSONES QUE CREGUIN QUE ELS ANIMALS SÓN OBJECTES SENSE SENTIMENTS QUE ELS HI QUEDI CLAR QUE ENCARA QUE ELLS NO TINGUIN VEU NOSALTRES SÍ I MAI PARAREM DE LLUITAR PER ELLS. TREURE’M LES FORCES D’ON FACI FALTA, BUSCAREM RECURSOS DE SOTA LES PEDRES SI FA FALTA PERÒ SI AQUESTA MALA GENT NO APRÈN A LES BONES N’APRENDRÀ A BASE DE DENÚNCIES VIA PENAL.
ÉS TRIST PERÒ AQUESTA ÉS LA ÚNICA MANERA DE QUE LA GENT REACCIONI QUAN HI HA ANIMALS PEL MIG.
NOSALTRES MAI ENS CANSAREM DE DENUNCIAR EL QUE FACI FALTA FINS QUE PAGUIN PER LA SEVA MALDAT I ESPEREM QUE ALGUN DIA CADA COP HI HAGI MENYS MALDAT.

De moment, cuidarem a la Nina i els seus petits i buscarem una família que els apadrini, els aculli, o els adopti.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort n'hi ha hagut d'aquesta bona gent que amb tant coratge els ha rescatat, ha estat un honor conèixer-los ja que et fan veure que encara queda gent amb bon cor, poca però en queda i això t'omple d'energia per tirar endavant.
Gràcies i molta sort per la nina ja que els cadells segurament surtin adoptats aviat però tu mareta, amb lo tranquil•la i BONA que ets, et mereixes una llar plena d'amor per sempre més.

Anònim ha dit...

Quina història... Déu meu, a veure si aviat li trobem la llar que li correspon amb una familia que la cuidi com es mereix!
Una abraçada a tots els que heu fet possible aquesta acollida!
Marta

Anònim ha dit...

ja tenie la afonia curada, quan aquet subjecte hen va trucar dien que ere el amo de la nina, encara hen va quedar veu per dirli cridant per telefon, unes paraules que no fa falta repetir, i el molt cabeçudo, va aguanta la plutja sense dir res, hen vaig com es diu "desahogar", per el mal que va cometre, i per la seva poca alegria d'haver trovat el animal, semble extrany, pero com canviem quant nos fan mal de veritat, hens tornem diferents, i jo crec si en aquell moment l'haguesse tingut adevant meu, li hagues caigut una bona "hostia". pero be, estic tranquila perque nina ja esta aqui, encara falta 1 gosset per recuperar, ojala tinguem sort i pot estar una altra vegada amb la seva mare.nosaltres sense diners, solucionem la vida als pobres animalets. I ELS AJUNTAMENTS? no tenen diners?. els diners dels ajuntaments son dels contribunyens que paguen el seus impostos. que ni fan d'ells?.... lydia

Anònim ha dit...

ostia quina historia mes dura!!!jo estic tipa dels ajuntamentes del pla d'urgell, no tenen coneixement de res!!!!fins hi tot si es troben un gos ves a saber el que fan amb ell!!cuan vvaig trobar al gos que ja sabeu, vaig ficar cartells per tot arreu i vaig portar un al ajuntament, pues amb poques paraules sen van riure a la meva cara!!!cuan maten a algun gat a la carretera truco per que el tregon, per que per lo menos tingo una mort amb dignitat, i no tindre que ser pure dels coches i camions, pues repeteixo, sen van riure de mi, fins hi tot la ultima vegada me van fer mal plan, com dient vaya una tia pesada!!!!es una vergonya... espero que algu de l'ajuntament de bell.lloc miro aquest escrit i li caigo la cara de vergonya!!!!i que la denuncia amb aquest home n sigo sols una multeta ridicula per treure als animalistes del mitg!!!! sou una ent super valenta i ja sabeu que us admiro moltissim!!! petons gordos per vosaltres jejeje i un enorme per al pepon, que no m'en oblido d'ell, miro agossarats sempre per si surt de refilon, ah per cert un dia va sotir i ho vaig grabar al movil jejejejje (como me enroyo eh), anabel

Anònim ha dit...

La nina es tot un exemple de superacio, de que els animals tiren cap endvant i mai no es queden enrrere. Es mereix aquesta gossa estar vivint com ha vivit sense una llar? Es mereix el mon i mes!! I heu vist els cadells? Veniu a coneixel's perque alucinareu de lo divertits que son i que be es porten amb la seva mare. Seran uns gossos preciossos i tots es noten que benen de bona pasta com la seva mare, una monada!! Animeuse i demostrem a aquesta camada i la seva mare que la vida te oportunitats i que cadascun d'ells aviat podra tindre el seu angel.

Anònim ha dit...

són tots preciosos, la mare és un exemple de super superació i és preciosa i molt mansa, hem sento fins i tot impotent, pensant que ha passat un any,es molt fort, pero ara está en el millor lloc del món protegida de tot i de tothom i el millor, d´aquell individuu que no es mereix ser humá, no tinc paraules; i els petits fins i tot si els i dius dona´m la poteta ni ha algun que la done i tot, són molt bons, molt espavilats i molt vius un petó a tots els petits, a la super marona, a tots els peluts, a les voluntáries i a la lydia, per la gran tasca desinteresada que fan per uns sers vius peluts.

Texas ha dit...

Una bonica història de superació i supervivència, però també de bona tasca i feina com cal: la vostra, la de tantes persones que treballen per ajudar els indefensos.
Enhorabona per ser tant especials!

Anònim ha dit...

doncs, no se que se pot fer per recuperar el cadellet que falte, que el tenen el gitanos? ojala sigon de bona pasta, sempre q vec callejeros y tot allo m'esgarrifa el tracte que tenen amb els animals!!!fff anabel

Anònim ha dit...

ja tenim una peludeta de la nina a térmens que bé,passará un bon nadal amb calentoreta i torrons,que tinguis sort maca, es veuen trocets de pa els teus nous papis.

Anònim ha dit...

un altre peque de la nina que va cap a barcelona i amb una companyera de 12 anys i uns papis molt macos es veuen uns trocets de pa,ara menjará torrons i gaudirá de l´escalfor d´una llar.

Anònim ha dit...

ja tenim un altre pelut de la nina que sén va a lleida amb una torra amb una familia que tenen un nen, estarán molt feliÇos i jugaran molt,gracies

Anònim ha dit...

estic molt contenta l´ultim dia de l´any una altra peludeta de la nina adoptada que s´en va cap a ivars d´urgell, anims que només en queda un de peludet

Anònim ha dit...

ja están tots els cadellets de la nina adoptats, ara només quedes tu nina estimada avere si troves la llar que et mereixes marona, moltes gracies a la protectora i en especial a la lydia per cuidarlos molt, molt bé i trobarlos-hi una llar.