11 de nov. 2008

Avís : quest vídeo fereix la sensibilitat de les persones humanes !

Des d’aquí volem declarar-nos totalment en contra dels productes xinesos els quals la majoria de vegades estan fets gràcies al sofriment dels nostres amics animals tal i com el vídeo mostra utilitzant la pell de gossos i gats.
Per això, creiem que no podem permetre aquests cruels assassinats : BOIKOT als productes xinesos a TOTS i sense excepció.
Si ells no tenen respecte als nostres fidels amics nosaltres tampoc tindrem respecte als seus torturadors.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

PORFAVOOOOOOOOOR!!!! BASTA!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

el que va a comprar a un xines, o el que va a un restaurant xines, es tant culpable com els que estan torturant i assessinant als nostres gossets i gats, perque per mi son tant nostres els gossos xinos com els gats. NO COMPREU RES ALS XINOS, NI ANEU A CAP RESTAURANT XINES, A LO MILLOR OS ESTEU VESTIN DE PELL DE GOSSOS O DE GATS O A LO MILLOR ESTU MENJANT CARN DELS NOSTRES ANIMALS TANT ESTIMATS. BOIKOT.... LYDIA.

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

yo ja fa un any que no compro res al chinos, als restaurants chinos tampoc hi vaig, si vaig alguna vegada (que poques) vaig a la susana de mollerussa, treballen amics españols, per lo menos es net y es mes espanyol que chino, tot lo que fbrca aquesta gent es purria y d'alguna manera ens afecta a tots!!!

Anònim ha dit...

pobrets!! quina llastima!! no tenen vergoña!!,la llastima que no es pot lluitar contra tanta gent, que ho fa o el permet!!