2 de juny 2008

LA FESTA DEL MEDI AMBIENT!

Com ja us havíem dit, la festa del Medi Ambient es va fer ahir diumenge, va començar a les 10 del mati. Tot i que va ploure la nit anterior els gossos estaven guapíssims, si no us ho creieu ho podreu comprovar a través de les fotos que vam fer.
Voluntaris i voluntàries els van banyar la tarda del dissabte, però diumenge estaven tots de color fang, així que abans d'anar a la Mitjanar els vam haver de banyar un altre cop, perquè lluïssin com ho van fer a la desfilada. Ho vam haver de fer amb xampú sec i plens de nervis, perquè veiem que el temps se'ns escapava i no volíem de cap manera, fer tard.
I a les 11, arribàvem puntuals a la nostra desfilada. Per nosaltres va ser un èxit!
Al llarg del matí, vam estar facilitant informació en el nostre estand. A la Nona li va tocar la loteria i la van adoptar!
Moltíssima gent es va interessar pels animals abandonats, la qual cosa ens dóna molta esperança per continuar amb molta més il·lusió la nostra tasca, i hem de dir, que els nostres peluts es van afartar de buscar i repartir carinyo entre els que tranquil·lament passejaven per la Mitjana.





Gràcies a tots!
Aquesta última foto reflexa la felicitat i l'alegria amb què els voluntaris i les voluntàries vam acabar de passar el dia del Medi Ambient.
Només desitgem que l'esperit d'ahir es mantingui la resta de l'any, i que, cada dia, destinem 15 minuts només, a pensar en tots els éssers vius que ens envolten.