30 de maig 2008

US PRESENTEM ELS GOSSETS DE LA DESFILADA!

Tal com us vam informar, la Protectora participa aquest diumenge en la desfilada de gossos que es farà a la Mitjana a les 11 hores.
Aquests són les nostres estrelles de la desfilada:
- ROCO, té1 anyet, està esterilitzat, i és un mestis de golden. Té molt bon caràcter. Va ser abandonat quan era molt petit. És juganer, famliar i li cau la baba quan veu una família, és tan bo que s'aniria amb qualsevol.
- TOM, té 7 mesos, és un mestís de caça, molt valent, tant que només de sentir un soroll és el primer d'avisar, segur que serà un gran gos per vigilar i protegir. Va ser abandonat a Alguaire, amb el seu germa. É s un golafre i li agrada moltíssim el pinso, se'n menjaria una galleda plena. És una mica reservat però quan et coneix és molt carinyós.
- LLAMPEC, és un galgo de 7 mesos, que va estar a punt de marxar a França. El vam trobar amb una soga al coll, per desgràcia, es veu que aquí es costum d´assassinar els galgos d'aquesta manera. Els galgos són una raça molt apreciada per tenir en una casa, perquè són carinyosos, estables i animosos, ho donen tot per la família, i sempre demanen carícies.
- CASTANYETA, va ser trovada per Lleida, és una gosseta de 6 mesos, mestissa de caça, la seva alegria és extrema, per ella viure és córrer i jugar, té molta habilitat, i és una estupenda gossa per esportistes, difícilment la guanyareu en una cursa.
- PELUXINA, és gosseta de 6 mesos, mestissa de pastor belga, molt intel.ligent, vigilalant i molt animada, li agrada anar de passeig per Lleida, i que la mimin cada moment, quan li agafa la bogeria de córrer, no hi ha ningú que la pugui parar.
- BRUNA, la van abandonar quan tenia 2 mesos, ara en té 3, no s´ha pugut adoptar perquè va tenir la tos de canera, però ara ja està completament curada. Sempre vol estar al teu costat, caminar mirant el què fas. La Bruna és mestissa de pastor alemany amb gos d´atura, el seu cos es de pastor alemany i la seva intel·ligència d'un gos d´atura, no es deixa prendre el pèl.
- ONA, la nostra "benjamina", se li va morir la seva mare quan era molt petita i la Maria se n'ha cuidat d´ella fins ara. Ara té 1 mes i tres setmanes, porta la primera vacuna, és molt mimosa, necessitem que sigui adoptada urgentment perquè faci aquest vincles que ha establert amb la Maria amb la seva nova família.
- CURRO, és un gosset de 5 anys, esterilitzat, va viure 4 anys abandonat, així que es va buscar la vida com va poder, ara que està amb nosaltres se'l veu feliç, però el millor que li podria passar és que algú l'adoptés. És molt bo i és ideal per un matrimoni madur.
-BLANCA, gosseta d'1 any, mestissa de gos d´atura. És ideal per una família jove, té l'estil de la joventut, animosa i alegre, sempre busca la manera de fe gracietes, adora els nens i la gent en general.
Tots ells farien les delícies de qualsevol família!!