13 de maig 2008

MATANÇA DE LLOPS

S'ha tornat a organitzar per aquest any una nova campanya per matar llops als Pics d'Europa i a la Sierra del Cuera, tots dos espais són parcs naturals, i a més a més els Pics d'Europa són reserva de la fiosfera.
El plan pretén matar llobes, millor si estan prenyades o amb cadells. L'any passat ja en van matar 12 llobes més els seus cadells.
El problema bàsic és que el llop no està protegit per cap llei, ni és tampoc una espècie que es pugui caçar, per tant es troba totalment desprotegit. A més a més, aquesta campanya s'impulsa des de la mateixa administració.
De tots és sabut que els llops estan desapareixent del nostre espai natural, i que haurien de ser una espècie protegida.
Des de Berenguela de Arredondo Juez, ens fan una crida perquè totes aquelles persones que vulguin col·laborar es posin en contacte amb aquest e-mail, i ofereixen allotjament per les que s'hi vulguin desplaçar:
Si voleu tenir més informació sobre aquest tema, podeu consultar aquests enllaços:

1 comentari:

Anònim ha dit...

si no tenim cura de la natura i dels seus essers vius, que nos quedara per donar als nostres fills? la crueltat..... lydia.