4 de maig 2008

Lucky.

Aquesta petita de tan sols dos mesos és la Lucky. Formava part d’una camada abandonada a la seva sort al descampat de la Mariola, on abans hi havia un campament gitano. Vivia de manera salvatge, juntament, amb dos gossos més i gràcies al menjar que algun veí els hi proporcionava. Fa dos setmanes voluntaris de la protectora els varem veure i els hi hem portant menjar. Aquest dijous varem dedicar tot el dia a agafar-los però només varem poder recollir a dos d’ells. La Lucky té més por que els seus germanets i va ser impossible agafar-la. Avui diumenge un cotxe l’ha atropellat, li ha fracturat la pelvis i li ha trencat el fèmur. Ara està ingressada a l’Hospital Veterinari i demà l’operaran el fèmur. Per això, busquem urgentment algú que pugui allotjar-la quinze dies després de l'operació.
Qualsevol ajuda ja sigui econòmica per ajudar-nos a atendre els costos de l’operació, com d’allotjament seran molt ben rebudes.
Els seus germans s’estan adaptant a la protectora, i, a poc a poc es fan més sociables. Esperem que d’aquí a poc la Lucky també pugui estar amb ells en perfecte estat de salut o millor encara, que alguna persona bondadosa els adopti i els faci oblidar totes les penúries que han viscut.