23 de gen. 2010

LA MORETA I EL MAX DE VISITA



"Hola Lydia, soc lo Jordi, air cuan vaig benir per adoptar a la Tina, vam quedar que tenviaria unes fotos de la Moreta, i ara te envio unes fotos per ha que les puguis penjar i poder comentar l'estat de la Moreta, ha mes, veuras al Max. Dintre de poc et portare el paperet aplenat per l'apadrinament de la Tina, ok? salutacions i fins aviat." LA MORETA, FA 2 ANYS QUE VA ADOPTARLA, I EL MAX, ES UN GOSSET QUE VA RECOLLIR.

5 comentaris:

Albeta! ha dit...

Jooordiiii!!!
Que gran esta la moreta! recordo al principi quan tenia por de tot! sempre s'amagava i quasi be no es deixava ni tocar i el trapella del Brack sempre l'emprenyava!
Quins dies aquells! Com pasen els dies al costat dels nostres amics els animals! La moreta esta feta tota una senyora, una cara de serenitat i pau... fa goig de veure-la! me'n alegro molt!!! ARA A PER LA TINAAA!!!

PETONETTTSSSS

Albeta! ha dit...

Lydia si us plau, podries ensenyar fotografies de la germana de la moreta?
M'acaba de comentar el Jordi que continua a la prote... Quina llastima!!!

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

AVUI, SI PUC FARE FOTOS DE LA ESTRELLA, TAMBE ESTA GUAPISIMA, ES MOLT JUGUETONA, PERO CLAR, ES NOTE QUE ESTA A LA PROTE, NO ES IGUAL QUE LA MORETA, QUE ESTA LLUSTROSA I GUAPISSIMA.... ESTRELLA SEGUEIX ESPERAN UNA LLAR....

Albeta! ha dit...

Doncs aixo no ho sabia pas... kin greu!!! ojala entre tots poguem trobarli una llar!!! (a tots!)

JORDI ha dit...

Ole, soc el Jordi, tic molt content de que us alegreu de com esta la Moreta; ara ha per la Tina.
Aquet cap de setmana vindre ha passetjar a la Tina. M'agradarie agafar ha l'estrella, pero no puc tenir mes gossos al camp, pero cuan la Tina agafi confiansa amb mi, si hem deixes Lydia, m'agradarie treballar amb ella per passetjar amb nosaltres. Bueno, fins aviaaaaat