30 d’abr. 2024

DIMISIÓN......

 

En representació del moviment *Tsunami Animalista Lleida* confirmem que som una coalició de quaranta-quatre associacions que tenen cura d'animals abandonats, felins i cànids, també són alimentadores i alimentadors de colònies de gats i gates de Lleida i comarques; compromesos amb el benestar dels animals en general.
Exigim de manera enèrgica i sense reserves la dimissió immediata d' Isabel Alonso Martínez, la qual actualment ocupa el càrrec de Cap de la secció de Salut Ambiental de l'Ajuntament de Lleida.
La nostra crida a l'acció es basa en les següents raons inapel·lables:
1. La senyora Isabel Alonso ha demostrat repetidament una constant negligència envers el benestar dels animals a la nostra ciutat.
2. Les seves recents declaracions als mitjans de comunicació mostren un menyspreu absolut cap a les preocupacions legítimes de la ciutadania i una falta total d'empatia cap als animals i els seus cuidadors i cuidadores.
3. El seu ascens a Cap de la secció de Salut Ambiental és una afrenda als valors d'integritat i ètica que haurien de guiar el treball d'un funcionari públic.
4. El seu historial de perjudici cap als animals a Lleida és incompatible amb la responsabilitat de liderar els esforços en matèria de benestar animal al nostre Ajuntament.
4. És inconcebible que una persona tan clarament incompetent i insensible continuï ocupant un càrrec d' aquesta importància i responsabilitat al nostre govern local.
5. La seguretat i el benestar dels animals i els seus cuidadors i cuidadores estan en perill mentre la senyora Isabel Alonso continuï en la seva posició actual.
Per tant, instem, en els termes més enèrgics possibles, que la Isabel Alonso *presenti la seva dimissió* de manera immediata.
No hi ha lloc per a la complaença o la indecisió en una situació tan crítica com aquesta.
A més, exigim que l'Ajuntament de Lleida prengui mesures concretes i urgents per garantir la revisió completa de les seves polítiques i pràctiques relacionades amb el benestar animal i els PROTOCOLS que se segueixen en la recollida (que ha de ser urgent) i en el tracte dins del recinte del CAAC Lleida, així com els protocols envers les colònies felines.
No podem permetre que aquesta situació vergonyosa es repeteixi en el futur.
*Tsunami Animalista Lleida* exigeix justícia pels animals i responsabilitat per part dels nostres líders.
No descansarem fins que aquesta exigència fonamental es compleixi.
Atentament,
Tsunami Animalista Lleida.