10 de des. 2013

NECESITA URGENTEMENTE DE UN HOGAR....

       Hola Lydia, t'adjunt les fotos de la gosseta, me la van portar a casa, no sabíen que fer, resulta que la van portar al meu veí expressament   perquè feia poc que se li va morir la seva gossa, una Pitbull,però ells de moment no volen més gossos, ja que ho van passar malament amb la mort de la seva gossa, així que van acudir a mí, a veure si li trobava familia, ja que sóc voluntària de la prote, i no sabíen que fer amb la gosseta.    Es veu que van dir que es X de American Stanford, sembla pura, però no ho sé del cert.
 Té un mes i una setmana ara, mes o menys, a mi em té enamorada, es superintel·ligent, carinyosa... però no la puc tindre, Imposible, ja tinc
  el cupo complertI quant es fes gran tindríe problemes amb la Bella, ja que serà una gossa gran tambè. 
   A veure si li podem trobar una familia responsable, serà forta, i necessita d'algú que sàpiga de gossos, i bueno per la raça, ja saps,
  tindre cuidado que no l'adopti ningú per baralles, aquests gossos són fantàstics si son criats amb amor, però amb algú que entengui de gossos.
 
Posa-la a la web si us plau, i anem comentan. Jo ara li vaig donant pienso especial cadells en papilla ja té dentetes però no sap mastegar gairebé.
 
Gràcies, PARA MAS INFORMACIÓN PONEROS EN CONTACTO CON NOSOTROS, TEF. 686234542. GRACIAS.

1 comentari:

Anònim ha dit...

madre mia q cosita,supongo q ya habrá encontrado un hogar,es preciosa,me hubiera encantado como compañera d drako.