15 d’abr. 2009

VISITES I ADOPCIONS EL DIA DE LA MONA!











El dia de la mona, ens van venir a visitar famílies que han adoptat gossos a la nostra protectora, va ser molt emocionant, ja que va venir la Baba, la Daga i el Tom des de cervera. Tot van ser carantonyes, ja que feia dies que no ens veiem, la Baba estava emocionada, i no cal dir que el Tom també, amb la seva alegria. La més poruga, la Daga, la negreta, perquè era molt petitona quan va marxar de la protectora.
L'Alba i la seva família, també ems van venir a veure, portaven el Willy, que és tot un senyor, reformat i ben pentinat. Estan molt contents de tenir-lo, encara que ja té molts anys, conviure amb aquesta familia l'ha fet rejovenir-se!
A més a més, hi van haver dues adopcions.
La primera, la de la Kira, que l'ha adoptada la família de la Noèlia Barabona d'Alcarràs. Kira és una cadelleta de 2 mesos i mig, ja està vacunada i desparasitada.
La segona adopció va ser la de la LUA, una cadelleta que van abandonar a l'hospital veterinari 24 hores, de Xavier gascon, ha tingut moltíssima sort, ja que se n'ha anat amb la família de Lis a Barcelona. Abans de marxar l'hem vacunada de la parverossis.
Esperem que tots siguin feliços!